|
serm.sk Fórum pre a o šermiaroch
|
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Malo by sa na základe týchto výsledkov niečo zmeniť? |
Áno |
|
100% |
[ 10 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkom hlasov : 10 |
|
Autor |
Správa |
inovator Regrút
Založený: 12 Máj 2008 Príspevky: 6
|
Zaslal: Pi Máj 23, 2008 11:26 am Predmet: ANKETA O SERM.SK - VYSLEDKY |
|
|
Priatelia, tu to je:
Otázka 1
Otázka 2
Otázka 3
Otázka 4
Aké rubriky podľa Vás na serm.sk chýbajú?
- reálne o Serme
- Podla mna by sa hodila rubrika bazar, alebo kontakty na umeleckych kovacov a nieco podobne.
- rozdelenie na jednotlivé obdobia.
- Podla mna ok
- obrazky aj s popisov vyrobi zbrani
- nove sermiarske listy
- Niečo o kováčstve a výrobe zbraní by tu urcite malo byt
- viac livig history
- mne osobne nechyba nic
- viac tem venovanych historii (vseobecne), odievaniu, divadlu, sermiarskym skupinam, sermu na slovensku celkovo a vela vela ineho
- je tu vsetko
- nic
- žiadne
- zaujímavé odkazy
- chat, tak ako je na livinghistory.sk
- nieco naozaj fundovane o historii, teda odbornejsie clanky; alebo aspon odkazy na ne
- foto,
- K sermiarskej tematike - reportaze z podujati, pozvanky, fotogaleria, navody, postupy, ucebnice...
- Chybaju rubriky zaoberajuce sa historiou, chybaju obrazove galerie napr. zbrani aj s popismi, rovnake galerie by mohli byt aj ohladom kostymov. Cybaju mi tam odkazy na fechtbuchy a popr. aj zahranicne skoly sermu. Kompletne chyba sekcia s odkazmi na ine weby.
- Aktualne clanky o historii, recenzie z podujati a pod. Kvalitny zoznam skupin aj s ponukou.
- nik nehovori skutočne o šerme, takže šerm!!!
- archyv dostupnych knih.
- Neviem
- Chyba aktualizacia kontaktov na sermiarske skupiny, mozno by bola zaujimava galeria, kam by kazdy mohol vkladat svoje fotecky
- fotogaleria, kronika podujati
- Aktuálne
- galeria, burza, linky
Otázka 5
Aké rubriky sú podľa Vás na serm.sk naviac a nemali by tu byť?
vsetky tie drísty mimo mísu
- nemyslim, ze je tu nieco naviac
- To si netrufam povedat.
- Neviem
- ok
- hlasovanie
- vsetko je v pohode
- pirati
- neprekaza mi ziadna rubrika
- temy ako hlasky, just for fun a pod., temy, kde si medzi sebou vybavuju ucty niektori zucastneni, temy, kde sa mazu prispevky a potom sa na x stranach riesi to, preco boli premazane, ale obsah je uz nenavratne v prdeli
- vsetko vporiadku
- hlasovanie
- vsetko nech ostane
- ziadne netreba rusit
- som spokojna s obsahom
- Pentathlon, Polny tabor, Hlasovanie, Sermiarske forum
- Turnaj, Pentathlon, Polny tabor LOM - toto su akcie cassanovy a nemali by podla mna byt na vseobecnej stranke o serme na slovensku.
- Ziadne. Stacilo by v tom spravit poriadok.
- vŠetky tam určite patria
- vsetko okrem fora a zoznamu skupin je podla mna zbytocne a aj tak si to nikto nepozera, lebo sa vsetko potrebne dozvie na fore
- v sekcii skola sermu by som vynechal arma feheru.
- všetky sú na niečo dobré
- Nech ostanu vsetky, ale nech v nich aj nieco je
- vsetko ok
- Neaktuálne
Otázka 6
Aké "odborné" clánky by Vás zaujímali ?
- asi o čom o extrémnom žehlení, zatiaľ by som sa neodvážil nazývať tie články odbornými možno s výnimkou jedného
- Myslim, ze by sa tu hodili nejake reportaze z podujati, ich hodnotenia kritika. Najme pre ludi, ktory tu nechodia a pozru si to nahodne by to zujimalo.
- Svajciari, Odevne doplnky v stredoveku, Presivane zbroje a ich strihy... Toho by bolo veeela...
- Nieco na styl LH, a hlavne viac clankov, mozno nieco o vyrobe
- o vyrobe zbrani
- ohladom duelantov, sermu, divadla
- Kováčstvo a 13 storočie
- o staroveku
- neboli by mozna zle nejake vyrobne postupy na rozne predmety
- reporty z akcii, fotogalerie, odkazy na AKTUALNE skupiny historickeho sermu aj s urcitym obkecom, temy venovane histori, historii sermu (bojoveho i scenickeho, taktika a pod.), odievania, divadla, odkazy na ine podobne stranky a vela vela ineho
- konkretne ku každej dobe , rozdelenie a charakteristyka dôb
- kostýmy, výzbroj, techniky sermu
- vyroba vecí
- komentare (ale nie hadky) k sermiarskym majstrom
- prkaticky vsetko, o zbroji, sposoboch boja, odievani, aj o samotnych historickych faktoch a udalostiach
- preklady, pokial mozno hodnoverne
- Vojenska historia, historia Slovenska, atmosfera "zivota" predkov
- reportaze, odborne clanky z oboru sermu, reenactment, remesiel a historie.
- Clanky o odevoch, zbraniach a sermiarskych skolach. Preklady fechtbuchov. Popripade recenzie knih s zaoberajucich sa historiou.
- O zbraniach, vyvoj sermu, historia, prezentovanie jednotlivych obdobi,vyrobne postupy.
- techniky sermu a rekonktrukcie
- odborne temi od odbornikov, ale toho sa tu nedockam,
- o slovanoch
- Problem je skor v tom, ze akekolvek odborne clanky nema kto pisat.
- o serme. o vyrobe zbrani
- o šerme..
- skoro hocico
Otázka 7 a 8
Otázka 9
Otázka 10 a 11
Otázka 12 a 13
Otázka 14
Otázka 15 a 16
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Kollomlynske - M.Kollar Bežný tlachal

Založený: 21 Máj 2006 Príspevky: 28 Bydlisko: bb
|
Zaslal: Pi Máj 23, 2008 11:51 am Predmet: Celkom fajn |
|
|
Celkom fajn napad aj realizacia, este mi chyba tvoje zaverecne slovo, ako celkove zhrnutie tychto vsetkych grafov a tabuliek. Skoda ze sa nezapojilo viac ludi s fora, dostali by sme celkom realne a pouzitelne vysledky tykajuce sa sermiarov , mozno (ak si vacsina nerobila z toho srandu)  _________________ Nic sa neboj, vsetko dobre dopadne ... |
|
Návrat hore |
|
 |
Belička Ivan Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 270 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Zaslal: St Máj 28, 2008 5:13 pm Predmet: Anketa |
|
|
No asi ako najpovolanejší by som sa rád vyjadril k ankete
1. super že bola , bol to fajn nápad
2. teraz k jednotlivým výhradám od otázky 4
trochu sa tam splietali rubriky s jednotlívými sekciami na šermiarskom fore
na fore možeem niečo rozdeliť do období ak bude o tom záujem, na samotnej stránke al eneprišiel poriadny článok od nikoho už pár mesiacov
sám y som uvítal reportáže s podujatí najmä od organizátorov, s linkami na fotoalbumy napríkald
čo sa týka aktualizácie kontaktov , priebežne aktualizujem čo mi príde niekedy ihned niekedy to trochu trvá a le aktualizujem len to o čom viem a čo mi poríde na email serm@serm.sk
otázka 5
opäť spájanei serm sk a jeho fora
turnaj päťboj aj polný tábor nie sú podujatiami Cassanovi aj ked ich organizuje sú pre všetkých (pričom päťboj kompletne hradíme - doteraz), a ak tam niekto nechce ist jeho vec, turnaj už 10 ročník s účastou od 30 do 45 šermujúcich a cca 100 ludí na hostine - to nie je cassanovská akcia , viac menj to organizuje Ricasso - strav a aubytko a ja súťaž.
otazka 6
super posielajte ich a budu tu uverejnené.
zatial všetko, niektore časti sú už opravené niečo ešte dím upraviť , dúfam že tuto stránku budete tvoriť viacerí.
howg
Ivan B |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|