Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Vlk Bežný tlachal

Založený: 03 Dec 2006 Príspevky: 61 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Št Máj 01, 2008 9:21 am Predmet: info |
|
|
Caute,zase raz potrebujem vasu pomoc....3.5 ma byt niekde v Kosiciach alebo okoli nejaka akcia,ale ako naschval teraz neviem o nej nic najst a uz tu listujem hodinu....nevie niekto o tom? _________________ Nežijem aby som bojoval.Bojujem aby som žil. |
|
Návrat hore |
|
 |
Vlk Bežný tlachal

|
Zaslal: Št Máj 01, 2008 9:22 am Predmet: |
|
|
sakra klikol som na zle tlacitko nechcel som to dat ako novu temu  _________________ Nežijem aby som bojoval.Bojujem aby som žil. |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: Št Máj 01, 2008 2:00 pm Predmet: |
|
|
ked uz sme pritom, 3.5. je otvorenie turistickej sezony spisskeho hradu, vsetci ste srdecne pozvany  _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
jany -jan kober Bežný tlachal

Založený: 16 Jún 2006 Príspevky: 81 Bydlisko: Stará Ľubovňa
|
Zaslal: Št Máj 01, 2008 3:26 pm Predmet: |
|
|
 _________________ risce mori |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
|
Návrat hore |
|
 |
Vlk Bežný tlachal

|
Zaslal: Št Máj 01, 2008 9:31 pm Predmet: |
|
|
presne toto som hladal dakujem  _________________ Nežijem aby som bojoval.Bojujem aby som žil. |
|
Návrat hore |
|
 |
Vlk Bežný tlachal

|
Zaslal: So Máj 03, 2008 10:00 pm Predmet: |
|
|
No tak to vecerne predstavenie vam vyslo perfektne....i ked ste nas skoro zapalili ked zacala lietat ta horiaca slama ae adrenalin musi byt  _________________ Nežijem aby som bojoval.Bojujem aby som žil. |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Ne Máj 04, 2008 4:37 pm Predmet: |
|
|
Vlk napísal: | No tak to vecerne predstavenie vam vyslo perfektne....i ked ste nas skoro zapalili ked zacala lietat ta horiaca slama ae adrenalin musi byt  |
jj ppc akcia. fajne teplo bolo ked zapalili kostol   _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Goeffrey Bežný tlachal

Založený: 30 Apr 2008 Príspevky: 46 Bydlisko: Strážske, Slovensko
|
Zaslal: Ne Máj 04, 2008 8:02 pm Predmet: |
|
|
igor vitovič napísal: | Vlk napísal: | No tak to vecerne predstavenie vam vyslo perfektne....i ked ste nas skoro zapalili ked zacala lietat ta horiaca slama ae adrenalin musi byt  |
jj ppc akcia. fajne teplo bolo ked zapalili kostol   |
Poviem ti ten žiar a teplo som citil este aj ja co som bol v tom rade pikanierov  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Po Máj 05, 2008 11:47 am Predmet: |
|
|
Goeffrey napísal: | igor vitovič napísal: | Vlk napísal: | No tak to vecerne predstavenie vam vyslo perfektne....i ked ste nas skoro zapalili ked zacala lietat ta horiaca slama ae adrenalin musi byt  |
Poviem ti ten žiar a teplo som citil este aj ja co som bol v tom rade pikanierov  |
to ti verim. ked som bol na Ruskove, tak som to teplo zo zapalenej dediny citil cez cely battlefield. Lutoval som tych pikosov a typkov v plechoch co tam lezali ako mrtvoly a niektory boli fakt blizko dediny.... _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Vlk Bežný tlachal

|
Zaslal: Po Máj 05, 2008 9:05 pm Predmet: |
|
|
igor vitovič napísal: | Goeffrey napísal: | igor vitovič napísal: | Vlk napísal: | No tak to vecerne predstavenie vam vyslo perfektne....i ked ste nas skoro zapalili ked zacala lietat ta horiaca slama ae adrenalin musi byt  |
to ti verim. ked som bol na Ruskove, tak som to teplo zo zapalenej dediny citil cez cely battlefield. Lutoval som tych pikosov a typkov v plechoch co tam lezali ako mrtvoly a niektory boli fakt blizko dediny.... |
No tak hej v Ruskove to bol riadny poziar uz len cakam kedy vypalia nejaky hrad  _________________ Nežijem aby som bojoval.Bojujem aby som žil. |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Pi Máj 09, 2008 6:10 pm Predmet: |
|
|
Vlk napísal: | No tak to vecerne predstavenie vam vyslo perfektne....i ked ste nas skoro zapalili ked zacala lietat ta horiaca slama ae adrenalin musi byt  |
Ono to bolo cele o vecernom predstaveni, denne je v podstate len verejne pristupny nacvik, generalka...
Ohen bol umierneny, ladeny pyrotechnikmi, navyse par metrov od neho ho istili hasici... |
|
Návrat hore |
|
 |
Vlk Bežný tlachal

|
Zaslal: So Máj 10, 2008 8:30 am Predmet: |
|
|
Hej viem ze tam boli...vedla mna jeden nadaval ako to horelo  _________________ Nežijem aby som bojoval.Bojujem aby som žil. |
|
Návrat hore |
|
 |
|