Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Pi Mar 02, 2007 6:42 pm Predmet: Cerveny kamen - festival |
|
|
serus. jak to vyzera tento rok s Cervenym kamenom? co viete, neviete, tusite, hura sem s tym !! _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: So Mar 03, 2007 12:49 pm Predmet: |
|
|
Teraz ktorý myslýš? Žoldniersku Šermovačku, alebo Havranský Corvus? Ak Ťa zaujíma Šermovačka tak 19/20 máj a večer koncert Corvus Corax |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: So Mar 03, 2007 12:58 pm Predmet: |
|
|
aha diki. ako teda nebol som tam a nemam ani potuchy ako to tam funguje a chcem vediet teda kedy a ako dlho to bude. kto vystupovat bude aaaatd. lebo na Corvus Corax sa chystam aj peso. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: So Mar 03, 2007 1:23 pm Predmet: |
|
|
igor vitovič napísal: | aha diki. ako teda nebol som tam a nemam ani potuchy ako to tam funguje a chcem vediet teda kedy a ako dlho to bude. kto vystupovat bude aaaatd. lebo na Corvus Corax sa chystam aj peso. |
tak to sa urcite stretneme (respektive asi tam bude dost ludi nie len z fora)
 _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: So Mar 03, 2007 1:42 pm Predmet: |
|
|
Takže Šermovačka je dvojdňový šermiarsky festival, tento rok bude možné stanovať v neďalekej obci Častá na futbalovom ihrisku. Šermovať budú: Adorea, Tostabur, Cassanova, Ctibor, Spiculatores, Vargar a Zoldnieri. Tovariši budú robiť aj konský rytiersky turnaj. bude divadlo, hudba, tanec a večer spomínaný Corvus Corax.
Minulý rok sme robili hlavne landsknechtov, tento rok bude prehliadka rôznych období až po napoleónskych strelcov. Viac info bude priebežne dopĺňané na www.sermovacka.sk.
Tešíme sa tešíte a radi Vás tam všetkých uvidíme. |
|
Návrat hore |
|
 |
Ľubo Wassermann Bežný tlachal
Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 88 Bydlisko: KE
|
Zaslal: So Mar 03, 2007 1:47 pm Predmet: |
|
|
Igor: Tuto temu si mal dat do sekcie Podujatia. Co ty na to?  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: So Mar 03, 2007 3:05 pm Predmet: |
|
|
do rici mas pravdu. pardon. bol to nahly zazih v hlave a uz som len pisal. hopla  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Mar 27, 2007 7:07 pm Predmet: |
|
|
neviete o kolkej budu hrat Corvus Corax? _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Mar 28, 2007 7:59 am Predmet: |
|
|
Igor vieme, organizujeme to. Plánujeme ich dať na pódium okolo 20.00, ale čas sa ešte môže meniť. definitívny program bude možné vidieť čoskoro na www.sermovacka.sk
Účinkujúcich už máme jasných, iba riešime poradie, v každom prípade Corvus Corax bude v sobotu 19.5. večer. |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: St Mar 28, 2007 1:02 pm Predmet: |
|
|
aha dobre. no ja tu stranku poznam ale je tam prazdno co sa tyka programu. ja sa na havranov chystam, objednavam listky. a keby ste mali nahodou prazdno v programe, mozte pozvat aj nas  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Mar 28, 2007 2:53 pm Predmet: |
|
|
No čo sa programu týka, tak v sekcii program, je zatiaľ prázdno lebo nie je určené kto bude účinkovať v akom čase. Ale v sekcii účinkujúci už zoznam účinkujúcich máš, aj s linkami na ich stránky. A v časti história si môžeš pozrieť hodnotenie predošlých ročníkov aj s fotkami. |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: St Mar 28, 2007 8:15 pm Predmet: |
|
|
ano ano uz som popozeral vsetko  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 12:59 pm Predmet: |
|
|
prosim Vas ja som z toho dzivy uz. viete ako sa objednavaju listky na ticketportal.sk???? som zaregistrovany, prihlaseny a ako si objednat listky na sobotu ked tam budu Corvus Corax??? tam sa daju len rezervovat miesta alebo co? normalne papierove listky sa objednat nedaju alebo ako?? poradte prosim vas... diki.... _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Rado Striha - Banán Mladší údržbár

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 75 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 6:55 pm Predmet: |
|
|
igor, napíš priamo Jabčovi alebo Marcipánovi súkromnú správu, oni vedia... šak to organizujú... _________________ Banán |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 6:56 pm Predmet: |
|
|
aha, dobre dakujem. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
spucho Bežný tlachal
Založený: 20 Okt 2006 Príspevky: 11
|
Zaslal: Po Apr 09, 2007 2:12 am Predmet: Vstupenky na Šermovačku |
|
|
Vstupenky na Šermovačku 2007 sa daju zakupit na mieste, alebo v predpredaji v sieti Tickerportal.
Predavaju sa permanentky na obidva dni, ako aj vstupenky len na sobotu, alebo nedelu.
na www.sermovacka.sk je sekcia vstupenky v ktorej ide kliknut na jednotlive druhy vstupeniek a hodi Vas to priamo na tomu odpovedajucu stranku ticketportalu. tam je vzdy pod opisom akcie nazov vstupenky, napr. "Vstupenka je platná od 19.5. do 20.5.2007.", ked sa nad tento nazov ide mysou, malo by vam to zobrazit nadpis "tu objednaj" po kliknuti sa pokracuje na objednanie, zaplatenie atd.
na www.ticketportal.sk idu vstupenky priamo zakupit, rezervacia nie je mozna.
Spucho
igor vitovič napísal: | prosim Vas ja som z toho dzivy uz. viete ako sa objednavaju listky na ticketportal.sk???? som zaregistrovany, prihlaseny a ako si objednat listky na sobotu ked tam budu Corvus Corax??? tam sa daju len rezervovat miesta alebo co? normalne papierove listky sa objednat nedaju alebo ako?? poradte prosim vas... diki.... |
|
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Po Apr 09, 2007 6:54 am Predmet: |
|
|
no hej len tak krepo sa kupuju cez Tatra banku ci co.... _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
alois Tlčhuba
Založený: 17 Okt 2006 Príspevky: 102
|
Zaslal: St Apr 11, 2007 4:30 pm Predmet: |
|
|
a co takto spravit stretnutie ucastnikov fora na tejto akcii, mozne pripadne oficialne ukoncit sutaz o naj sermiarku, resp. vyhlasit sutaz o naj sermiara...ak to uz teda musi byt...
bola by celkom sranda pokecat nazivo...co vy na to?(hlavne VY BABY... ) |
|
Návrat hore |
|
 |
sphinx Bežný tlachal

Založený: 05 Feb 2007 Príspevky: 78
|
Zaslal: St Apr 11, 2007 5:52 pm Predmet: |
|
|
zaujimavy navrh, vskutku, akurat niektori, ako aj co by chceli ist, maju ako na potvoru od maja skusky... kto ma polutuje? inak na cervenom kameni vazne chcem byt  _________________ spes, eam etiam habent, qui nihil aliud... |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: St Apr 11, 2007 6:13 pm Predmet: |
|
|
alois napísal: | a co takto spravit stretnutie ucastnikov fora na tejto akcii, mozne pripadne oficialne ukoncit sutaz o naj sermiarku, resp. vyhlasit sutaz o naj sermiara...ak to uz teda musi byt...
bola by celkom sranda pokecat nazivo...co vy na to?(hlavne VY BABY... ) |
jasne,stretnutie pri vincisku
 _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
|