Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Petrondhor Bežný tlachal

Založený: 05 Feb 2009 Príspevky: 24 Bydlisko: Poho-Púchov
|
Zaslal: St Apr 07, 2010 11:38 pm Predmet: Stará Ľubovňa 2010 |
|
|
Zdravím,urodzený páni.
Má tu prosím niekto šajn o tom,kedy sa tento rok koná festival a hromadka na Starej Ľubovni?
Počul som nejaké šuškandy o tom, že by mal byť termím posunutý, je na tom niečo pravdy? _________________ Elen síla lúmenn omentielvo |
|
Návrat hore |
|
 |
Tomáš Mrázek Tlčhuba

Založený: 01 Mar 2009 Príspevky: 197 Bydlisko: Žilina/Košice
|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 5:45 am Predmet: |
|
|
Poial viem tak 21-23.5. |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 6:27 am Predmet: |
|
|
Je to tak, ako pise Dorlas. Termin posunuty nie je, je to rovnako ako vlani a najkomickejsie na tom bude zase sledovat, co vsetko sa na SVK povazuje za vybavenie na druhu polovicu 15. storocia...  |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 6:57 am Predmet: |
|
|
to Olaf ..... mám pocit že vieš niečo čo my nie....
tak sem s tym normalne kludne povedz ked vieš ze niekto podla teba bude uplne mimo ....ak nie....... tak nie je dôvod pochybovať že každy si prečital inštrukcie ktoré prišli mailom a v ktorých bola výzva organizátorov aby ludia rešpektovali časove zaradenie festivalu.....
nebudem predsa dopredu hovoriť ze odignoruju organizatora....ale ak o niečom vieš ze sa niekto tak chystá urobiť....tak by si mal povedať .... upozrniť.... ináč je to prázdne vyhlasenie ... plošne urázajúce ludí čo by sa radi zúčastnili... a dopredu znižujúce kvalitu podla mna skvelej akcie.... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 7:08 am Predmet: |
|
|
Aj posledne dva roky boli organizatormi zverejnene vyzvy na resp. konkretneho hist. obdobia a vzdy a stale sa naslo "par" curakov, co to bud necitali, alebo skutocne odignorovali tuto vyzvu... Naco budem menovat, staci pozriet fotky z prechadzajucich rocnikov predsa...
A ano, svojim sposobom viem zvycajne cosi viac o tomto podujati... |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 7:12 am Predmet: |
|
|
a povedal im to niekto? povedal si im to, keď si ich tam videl? že sú mimo? ak ano a oni mali v paži
tak potom kludne menuj ... ved ak je to pravda nie je to dehonestujúce ... kludne povedz meno a skupinku mozno ani oni sami nevedia ze to nie je vhodne na dane obdobie ....a mozno tento rok prekvapia aj teba |
|
Návrat hore |
|
 |
Juraj Skúpy Tlčhuba

Založený: 27 Máj 2008 Príspevky: 165 Bydlisko: Trenčianske luhy a háje
|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 7:43 am Predmet: |
|
|
Ja si len dovolim podotknut, ze ide o prvu polovicu 15. storocia, nie o druhu, treba lepsie citat Keby ide o druhu polovicu, to by som bol s mojim kostymom na 1410 aj ja dost mimo. _________________ V minulosti mali k sebe ludia blizsie... stare zbrane mali totiz mensi dostrel. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 7:44 am Predmet: |
|
|
Ide o druhu, Palo Misenko sa sekol... Predsa len, aj Lubovnania maju veci iba na druhu polovicu patnastky, co by bolo divne, nie? Aj pozvani Cesi su druhopolovicovi... Takze ako vlanajsok, aj tento rok to budu bratrici vs. korvinovci... |
|
Návrat hore |
|
 |
Filip Lampart Tlčhuba

Založený: 28 Jún 2006 Príspevky: 106 Bydlisko: Antiqua Liblo et Eperies
|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 8:56 am Predmet: |
|
|
Musim priznat, ze sa Palo v emaily sekol. Ma to byt postavene na druhu polovicu 15. stor. - momentalne neviem do akych suvislosti to vsetko bude zasadene, ale rozhodne to nebude natiahnute do poslednej stvrtiny 15. stor. Preco sa Palo takto sekol neviem, pravdepodobne z dovodu pracovnej vytazenosti. Preto aj tak v mene organizatorov prosím, aby ste sa adekvatne vystrojili - teda ti, ktori boli pozvani formou emailu. _________________ Honore Et Gladio |
|
Návrat hore |
|
 |
Juraj Skúpy Tlčhuba

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 9:09 am Predmet: |
|
|
Prijmi moje ospravedlnenie Olaff, boli mi poskytnute zavadzajuce informacie
Kazdopadne ma to moc nepotesilo No je pravda ze v Uhorsku este slapy frcali aj po druhej polovici 15tky, Horne Uhorsko vzdy bolo v mode a zbrojach mierne pozadu. Nieco holt vymyslim, aby to bolo schodne. _________________ V minulosti mali k sebe ludia blizsie... stare zbrane mali totiz mensi dostrel. |
|
Návrat hore |
|
 |
Juraj Skúpy Tlčhuba

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 9:28 am Predmet: |
|
|
Su uz nejake predbezne cisla ucastnikov? Vypada to na viac/rovnako/menej ludi v bitke ako minule? _________________ V minulosti mali k sebe ludia blizsie... stare zbrane mali totiz mensi dostrel. |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 9:31 am Predmet: |
|
|
to juraj: pochybujem že olaf mal tou nedobovostou na mysli zrovna Vás |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 9:35 am Predmet: |
|
|
Cisla si netrufam odhadnut, ale co mam tajne info, tak napriklad nasa spojena jednotka by mala byt o cosi vacsia, vzhladom na to, ze Zilincania siju nove veci a vyrabaju nove tycovky, tiez disponuju novymi pavezami. Rovnako tak zvysili pocty chlapci v kosickom Sigismunde a uz sa aj obliekaju, tiez sa davaju dokopy chlapci v Michalovciach... Co sa tyka ceskeho zastupenia, je tam snaha naplnit cca jeden autobus ludmi okolo Siegfrieda /projekt Svajciarska pechota/... Co viem, tak vystrojuju aj chlapci z Arwenu a co som videl, tak velmi fajnovo to zacina vyzerat...
Takze cisla su mozno nezname, ale uroven by mohla ist zase o cosi hore v ramci formacii na akcii... |
|
Návrat hore |
|
 |
Juraj Skúpy Tlčhuba

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 9:57 am Predmet: |
|
|
Ja viem, ze asi nemyslel nas, ale ja si kladiem aj sam na seba vysoke naroky a snazim sa pomaly doladovat co ide. Tuto sezonu budem mat novu zbroj spolu s kostymom rekonstruujucim nizsieho slachtica, clena bojovej druziny Stiborovcov a ked mi Olaff odpusti chybajuceho kona (bohuzial nase prepravne kapacity su obmedzene, rovnako ako moje jazdecke skusenosti v bitke ako je tato), tak sa docka toho opesaleho rytiera konecne
Pokial tam uz neuvidime ludi v satenovych varkococh s plechmi ala odpadove rury, ktori sa hraju na tazku pechotu a ohanaju sa dlhymi mecmi, tak mi od radosti srdce poskoci.  _________________ V minulosti mali k sebe ludia blizsie... stare zbrane mali totiz mensi dostrel. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 10:07 am Predmet: |
|
|
Juraj Skúpy napísal: | Pokial tam uz neuvidime ludi v satenovych varkococh s plechmi ala odpadove rury, ktori sa hraju na tazku pechotu a ohanaju sa dlhymi mecmi, tak mi od radosti srdce poskoci.  |
Zarucene uvidime. Takze nam neostava ine, ako sa dovtedy zdravo stravovat a vela cvicit, aby sme predisli infarktu...
A ano, chcem opesalych rytierov a tesim sa na kazdy jeden poriadny kus...  |
|
Návrat hore |
|
 |
Tomáš Mrázek Tlčhuba

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 10:44 am Predmet: |
|
|
Zo žiliny pride asi 6 halaprtní, nejaky ten kanon a ručnice ale nemáme ludi k pavézam takže ak by niekto chcel behať s pávezou tak nech sa ozve  |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 11:10 am Predmet: |
|
|
mozno by som vedel o ludoch k pavézam.... aspon budu mat uplatnenie....a kolkých treba? 2? 3?........ 5?  |
|
Návrat hore |
|
 |
Tomáš Mrázek Tlčhuba

|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 11:11 am Predmet: |
|
|
ok
mi nemame ludi k pavézam pretože tý čo si nespravili poriadne kostými nejdu.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Filip Lampart Tlčhuba

Založený: 28 Jún 2006 Príspevky: 106 Bydlisko: Antiqua Liblo et Eperies
|
Zaslal: Št Apr 08, 2010 2:30 pm Predmet: |
|
|
Pavol Uličný napísal: | mozno by som vedel o ludoch k pavézam.... aspon budu mat uplatnenie....a kolkých treba? 2? 3?........ 5?  |
Pali, treba ich dost  _________________ Honore Et Gladio |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Aldaron Ďuriš Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Prešov
|
|
Návrat hore |
|
 |