Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Andrej Kakos - Kakac Tlčhuba

Založený: 31 Júl 2006 Príspevky: 139
|
Zaslal: St Máj 27, 2009 10:09 am Predmet: Muzikal Frantisek z Assissi |
|
|
Ahojte,
davam do pozornosti tento novy slovensky muzikal s historickou tematikou. Ide o zivotny pribeh Frantiska, zakladatela radu Frantiskanov od jeho duchovneho precitnutia az po jeho smrt. Ide o predstavenie, ktore ma uz odreprizovanych cez 100 predstaveni v Presove a teraz to tvorcovia robia v Bratislave na Novej scene. Autorom libreta a reziser je moj blyzky pribuzny, ktory je nadsenec do historie a hra je dost historicky presna. Premiery su tento piatok a sobotu, tie su uz vypredane, ale je este mozne ze napriklad na nedelu by nejake listky mali byt volne, alebo na iny termin, bude sa to hrat dost dlho. Vrele odporucam vsetkym na to ist, je to jedno z najlepsich divadelnych predstaveni ake som kedy videl. Pre viac info skuste na stranke http://www.novascena.sk/ su tam aj datumy predstaveni. |
|
Návrat hore |
|
 |
spucho Bežný tlachal
Založený: 20 Okt 2006 Príspevky: 11
|
Zaslal: St Máj 27, 2009 10:34 am Predmet: Re: Muzikal Frantisek z Assissi |
|
|
to nie je zly napad, mozno by si mal zistit zaujem a spravit jedno predstavenie specialne prezaujemcov zo strany sermiarov? kolko to ma kapacitu? |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Kakos - Kakac Tlčhuba

Založený: 31 Júl 2006 Príspevky: 139
|
Zaslal: St Máj 27, 2009 12:52 pm Predmet: |
|
|
No, Nova Scena ma kapacitu takych 400-500 miest. To by tazko naplnili aj vsetci sermiari zo slovenska. Ale keby bol zaujem mohol by som nejaky pocet listkov zarezervovat a slo by sa. |
|
Návrat hore |
|
 |
Johann Bežný tlachal
Založený: 25 Máj 2008 Príspevky: 15
|
Zaslal: St Máj 27, 2009 3:31 pm Predmet: |
|
|
Tento muzikál som videl dvakrát a ešte by som šiel... stojí za to. Veľmi odporúčam... |
|
Návrat hore |
|
 |
|