|
serm.sk Fórum pre a o šermiaroch
|
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Tulkas Tlčhuba

Založený: 26 Aug 2006 Príspevky: 134 Bydlisko: Samonhakdžratktlaktlal
|
Zaslal: Po Feb 12, 2007 1:37 pm Predmet: |
|
|
Ano..mas pravdu. Je to chaoz. Lebo som to pisal o jednej v noci. Ako ostatne vzdy. Kazdopadne Sforzesco ma korene v rokoch 14.storocia-uz..a Duomo je priklad Neskorej gotiky(Gotickejsia uz nebude)..ale je fajn ze ma obcas niekto opravi, aspon sa nesiria zkreslene informacie.
Co sa tyka odpovedi, alois mal jedinu, co sa mi pacila..a k veci..
Co sa tyka Kremnice a ineho na slovensku..to by skor patrilo do temy "Ako som sa dostal k sermu".
K brutalite sa vyjadrovat nebudem..to sem nepatri.
Na renesancii sa maka! Zoldnieri(BA)..sorry za reklamu, ale skratka je to uroven. Potom skupiny ako Cassanova, Havrani..z baroka je ich viac, ale mena si nepamatam..ale kludne ich sem dam. A co sa tyka gotiky..rokom 1400-1520(cca) sa venuje viacej skupin..o ktorych viem..ale nikto nie tak, aby ma to uchvatilo a aby som sa o tu skupinu vaznejsie zaujimal...
Ospravedlnujem sa Vsetkym, ktorych som urazil, ci uz predchodzim prispevkom, alebo tym, ze som si nanich prave nespomenul! _________________ Res ad triarios venit! |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|