Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Tulkas Tlčhuba

Založený: 26 Aug 2006 Príspevky: 134 Bydlisko: Samonhakdžratktlaktlal
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 11:57 am Predmet: |
|
|
Nechcem vrtat, ale gotika so zameranim na keltov neexistuje. Vtedy boli kelti sucastou etnik narodov, ktore ich asimilovali. Napr.: Skotsko, Irsko, Bretagne atd. Do konca 15teho storocia by sa dalo este hovorit o akom-takom zachovani kulturnych rysov ketskej kultury vo vseobecnost. Ved kelti boli aj na slovensku na spisi a hornom povazi sa udrzali este velmi velmi dlho. Napriek tomu, ze uz boli pokrestanceny. Porovnaj si napriklad ludove kultury spomenutych etnik..
Sorry za off topic.
Mam otazku na Admina.
Nedali by sa zriadit tzv. Lokalny adminovia, ktori by riadili priebeh a existenciu jednotlivych casti fora? Nezeby som kradol techniku z LH.cz ale mam pocit, ze sa nam tu tie temy(hlavne oddenie)nejako rozrastaju. Tam rukavice-tam rukavice..  _________________ Res ad triarios venit! |
|
Návrat hore |
|
 |
Rado Striha - Banán Mladší údržbár

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 75 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 12:06 pm Predmet: |
|
|
Tulkas napísal: |
Nedali by sa zriadit tzv. Lokalny adminovia, ktori by riadili priebeh a existenciu jednotlivych casti fora? Nezeby som kradol techniku z LH.cz ale mam pocit, ze sa nam tu tie temy(hlavne oddenie)nejako rozrastaju. Tam rukavice-tam rukavice..  |
dali - navrhnem to na najblizsej rade Adminov tohto fora - daju sa urcit moderatori... nakolko je toto pomerne casta otazka, budeme k tomu musiet pristupit _________________ Banán |
|
Návrat hore |
|
 |
Tulkas Tlčhuba

Založený: 26 Aug 2006 Príspevky: 134 Bydlisko: Samonhakdžratktlaktlal
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 12:08 pm Predmet: |
|
|
O.K.  _________________ Res ad triarios venit! |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006 Príspevky: 236 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 12:13 pm Predmet: |
|
|
ja sa chcem spitat ci by nestalo za uvazenie, aby sa stranka sama vzdy po urcitom case, dajme tomu cca minutka, to je jedno, sama abgrejdla, teda nacitala, akoby nanovo. nieco ako byva na chetoch? to je len taka kozmeticka drobnost, nieje to podstatne, ale setry to cas tym ktory su pripojeny dlhodobejsie a cekuju len nove prispevky. tak len taky napadik, lebo vydavat to na inych forach.  |
|
Návrat hore |
|
 |
Scar Tlčhuba

Založený: 12 Júl 2006 Príspevky: 144 Bydlisko: Nitrianske kniežatstvo
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 12:43 pm Predmet: |
|
|
Ja som to ešte na fórach nevidel. Na to je refresh, F5,... tí na slabších strojoch a pomalom internete by to asi nezvládali (to nieje môj prípad )
Tulkas: Prečo by nemohla byť aj gotika zameraná na Keltov? Kľudne môže byť gotika zameraná na Slovanov, Uhrov, Nemcov.. prečo nie Keltov? Je to síce široký pojem, ale čo takto napr. Keltov v Anglicku alebo podobne. _________________ Gvozd.........................................Aby sme sa rozumeli, nemám nič proti scénickému šermu..  |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

|
Zaslal: St Feb 07, 2007 12:47 pm Predmet: |
|
|
Scar napísal: | Ja som to ešte na fórach nevidel. Na to je refresh, F5,... tí na slabších strojoch a pomalom internete by to asi nezvládali (to nieje môj prípad )
. |
hej ja viem, ale ma napadlo ze by sa to abgrejdovalo samo, je to dost bezne skoro vsade, aspon tam kde chodievam ja neviem us ako stare by museli byt tie stroje aby takuto ve
c nedavali hehe. ale vpodstate to je jedno na tom samozrejme as tak nezalezi.  |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 3:48 pm Predmet: |
|
|
tarkil : forum si abgreadujes sam tym ze si kliknes na obsah fora alebo ked vojdes do nejakej sekcie napr slamnik tak sa ti setko refreshne a mas tam setky nove prispevky. v poere (ak mas) klikni pravym tlacitkom na stranku a tam si mozes zadat "reload every" a tam nejaku hodnotu. ak ne, smola _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

|
Zaslal: Št Feb 08, 2007 7:16 am Predmet: |
|
|
Piroha napísal: | tarkil : forum si abgreadujes sam tym ze si kliknes na obsah fora alebo ked vojdes do nejakej sekcie napr slamnik tak sa ti setko refreshne a mas tam setky nove prispevky. v poere (ak mas) klikni pravym tlacitkom na stranku a tam si mozes zadat "reload every" a tam nejaku hodnotu. ak ne, smola |
ty si asi myslis ze ja som blby? hehe, ja viem ako si mozem abgrejdovat forum, ja som sa len pital ci by sa to nemohlo diat automaticky ako inde... ale nehaj tak nepochopili sme sa tusim vobec..  |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: Št Feb 08, 2007 7:59 am Predmet: |
|
|
nemam dovod mysliet si ze si blby, neurazaj sa, moj brat to napr nevedel a tiez blby 2x neni _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

|
Zaslal: Št Feb 08, 2007 8:00 am Predmet: |
|
|
Piroha napísal: | nemam dovod mysliet si ze si blby, neurazaj sa, moj brat to napr nevedel a tiez blby 2x neni |
oki, nehaj to us tak, xixi.  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Ne Feb 11, 2007 2:04 pm Predmet: |
|
|
chcem vediet naco su "uzivatelske skupiny" ked niesme nijak deleny. neviem ci je to vobec potrebne. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Anton Kohutovič Tlčhuba

Založený: 18 Okt 2006 Príspevky: 375 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 10:23 am Predmet: |
|
|
Hlasujem za moderatorov tem. _________________ Stettner
Wer nach get hawen der darff ich kunst wenig fräwen.
Alle kunst haben leng und masse.
http://tsc.sk
http://forum.tsc.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 10:30 am Predmet: |
|
|
hmm...moderator by sa sem fakt zisiel (ak sa nemylim,zatial tu makaju len Navi a Banana) _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Baran Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 226
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 10:49 am Predmet: |
|
|
Len ich je traba rozumne vybrat. Niektorych ludi si ako moderatorov radsej ani nechcem predstavit.
Stettner: Zle na to ides. Po vzore Igora treba do regrutov dat temu s nazvom Moderator - ANO/NIE s hlasovanim ze Ano chcem; Ano ale budem nim ja; Ano ale len s dredami; Ano ale len s dredami a v kozenej brni; Nie - nezakliknutelne. _________________ Under Jolly Roger |
|
Návrat hore |
|
 |
Anton Kohutovič Tlčhuba

Založený: 18 Okt 2006 Príspevky: 375 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 11:00 am Predmet: |
|
|
Majlo napísal: | Nie - nezakliknutelne. | Sa mi paci.
Ten chat bymozno naozaj mohol znizit pocet prispevkov bez myslienky. Idealne keby kazdy okruj ako Zbrane, zbroje mal svojich moderatorov a kazdy by si mohol este sam trosku moderovcat svoju temu. Viem ze toto je opensource forum, tazke neviem ake vsetky moznosti poskytuje. Ale nieco podobne asi ma.
Inak potom by sa dalo este viac strukturovat. Nie asi sice uplne podla vzoru lh.cz, ale mozno podobne. _________________ Stettner
Wer nach get hawen der darff ich kunst wenig fräwen.
Alle kunst haben leng und masse.
http://tsc.sk
http://forum.tsc.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 11:32 am Predmet: |
|
|
tiez som za moderatorov a nad tou moznostou chatu som tiez uz uvazoval, na inych strankach je...mne by sa nahodou delenie na viacero podstekcii po vzore lh.cz docela pozdavalo - je potom jednoduchsie obmedzovat multitemy typu zbroje v staroveku + stredoveku + 30rocnej vojne atd... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Ľubo Wassermann Bežný tlachal
Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 88 Bydlisko: KE
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 12:50 pm Predmet: |
|
|
Ked nam Igor schvali ten chat...
Podla mna to pomoze + da sa aj normalne porozpravat bez zbytocneho spamovania a neustaleho si posielania SS. |
|
Návrat hore |
|
 |
Gelbhaar Bežný tlachal

Založený: 15 Jan 2007 Príspevky: 22 Bydlisko: Schemnitz
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 2:43 pm Predmet: |
|
|
igor vitovič napísal: | ...odporucam SPAMetat... |
 _________________ Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl tím čím má být, a ne aby byl tím čím nemá být, jak tomu v mnoha případech je. |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: Št Mar 22, 2007 5:36 pm Predmet: |
|
|
To s tymi skupinami je dobry napad. Kedysi davno som to aj ivanovi posielal.
Neviem ako je na tom tento redakcny system ale co mam skusenosti tak ked sa clovek prihlasi a daju sa mu prava aj na publikovanie tak by nemal byt problen nahodit tam este verifikaciu adminom. Napr. sa prihlasim ako tostabur a napisem si tam udaje. Je na adminovi ci povie ano toto je clovek od tostaburu. A ked to povie takaktivuje ucet.
Ivan: tymspamom sa da zabranit na phbb fora sa da nainstalovat aj spam filter tusim. Skorej by sa hodilo normalnejsie rozdelenie fora.
Uz len ze tato tema je v sekcii podujatia je divne. Potom by sa mohli na rozne sekcie spravit moderatori a nebolo by to na jednom cloveku. A mazal by sa spam a aj offtopic posty. Nech to ma nejaku uroven. Trojstranova balada na temu ako som sa ozral na akcii nieje zla ked ma svoju temu a nie ked je v skoro kazdej druhej teme o akcii. |
|
Návrat hore |
|
 |
Belička Ivan Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 270 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Zaslal: Pi Mar 23, 2007 10:18 am Predmet: |
|
|
OK pani dajte to do správ pre FERDIPONDUSA on to ponastavuje |
|