Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

otazky na admina.
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Slamník
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Tulkas
Tlčhuba

Založený: 26 Aug 2006

PríspevokZaslal: St Feb 07, 2007 11:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nechcem vrtat, ale gotika so zameranim na keltov neexistuje. Vtedy boli kelti sucastou etnik narodov, ktore ich asimilovali. Napr.: Skotsko, Irsko, Bretagne atd. Do konca 15teho storocia by sa dalo este hovorit o akom-takom zachovani kulturnych rysov ketskej kultury vo vseobecnost. Ved kelti boli aj na slovensku na spisi a hornom povazi sa udrzali este velmi velmi dlho. Napriek tomu, ze uz boli pokrestanceny. Porovnaj si napriklad ludove kultury spomenutych etnik..

Sorry za off topic.

Mam otazku na Admina.

Nedali by sa zriadit tzv. Lokalny adminovia, ktori by riadili priebeh a existenciu jednotlivych casti fora? Nezeby som kradol techniku z LH.cz ale mam pocit, ze sa nam tu tie temy(hlavne oddenie)nejako rozrastaju. Tam rukavice-tam rukavice.. Rolling Eyes
Rado Striha - Banán
Mladší údržbár

Založený: 14 Jún 2006

PríspevokZaslal: St Feb 07, 2007 12:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tulkas napísal:

Nedali by sa zriadit tzv. Lokalny adminovia, ktori by riadili priebeh a existenciu jednotlivych casti fora? Nezeby som kradol techniku z LH.cz ale mam pocit, ze sa nam tu tie temy(hlavne oddenie)nejako rozrastaju. Tam rukavice-tam rukavice.. Rolling Eyes

dali - navrhnem to na najblizsej rade Adminov tohto fora Wink - daju sa urcit moderatori... nakolko je toto pomerne casta otazka, budeme k tomu musiet pristupit
Tulkas
Tlčhuba

Založený: 26 Aug 2006

PríspevokZaslal: St Feb 07, 2007 12:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

O.K. Very Happy
tarkil
Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006

PríspevokZaslal: St Feb 07, 2007 12:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja sa chcem spitat ci by nestalo za uvazenie, aby sa stranka sama vzdy po urcitom case, dajme tomu cca minutka, to je jedno, sama abgrejdla, teda nacitala, akoby nanovo. nieco ako byva na chetoch? to je len taka kozmeticka drobnost, nieje to podstatne, ale setry to cas tym ktory su pripojeny dlhodobejsie a cekuju len nove prispevky. tak len taky napadik, lebo vydavat to na inych forach. Cool
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Scar
Tlčhuba

Založený: 12 Júl 2006

PríspevokZaslal: St Feb 07, 2007 12:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja som to ešte na fórach nevidel. Na to je refresh, F5,... tí na slabších strojoch a pomalom internete by to asi nezvládali (to nieje môj prípad Wink )

Tulkas: Prečo by nemohla byť aj gotika zameraná na Keltov? Kľudne môže byť gotika zameraná na Slovanov, Uhrov, Nemcov.. prečo nie Keltov? Je to síce široký pojem, ale čo takto napr. Keltov v Anglicku alebo podobne.
tarkil
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Feb 07, 2007 12:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Scar napísal:
Ja som to ešte na fórach nevidel. Na to je refresh, F5,... tí na slabších strojoch a pomalom internete by to asi nezvládali (to nieje môj prípad Wink )

.

hej ja viem, ale ma napadlo ze by sa to abgrejdovalo samo, je to dost bezne skoro vsade, aspon tam kde chodievam ja Wink neviem us ako stare by museli byt tie stroje aby takuto ve
c nedavali hehe. ale vpodstate to je jedno na tom samozrejme as tak nezalezi. Cool
Návrat hore
Matej Biroš
Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006

PríspevokZaslal: St Feb 07, 2007 3:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tarkil : forum si abgreadujes sam tym ze si kliknes na obsah fora alebo ked vojdes do nejakej sekcie napr slamnik tak sa ti setko refreshne a mas tam setky nove prispevky. v poere (ak mas) klikni pravym tlacitkom na stranku a tam si mozes zadat "reload every" a tam nejaku hodnotu. ak ne, smola
tarkil
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Št Feb 08, 2007 7:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Piroha napísal:
tarkil : forum si abgreadujes sam tym ze si kliknes na obsah fora alebo ked vojdes do nejakej sekcie napr slamnik tak sa ti setko refreshne a mas tam setky nove prispevky. v poere (ak mas) klikni pravym tlacitkom na stranku a tam si mozes zadat "reload every" a tam nejaku hodnotu. ak ne, smola

ty si asi myslis ze ja som blby? hehe, ja viem ako si mozem abgrejdovat forum, ja som sa len pital ci by sa to nemohlo diat automaticky ako inde... ale nehaj tak nepochopili sme sa tusim vobec.. Wink
Návrat hore
Matej Biroš
Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006

PríspevokZaslal: Št Feb 08, 2007 7:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

nemam dovod mysliet si ze si blby, neurazaj sa, moj brat to napr nevedel a tiez blby 2x neni
tarkil
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Št Feb 08, 2007 8:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Piroha napísal:
nemam dovod mysliet si ze si blby, neurazaj sa, moj brat to napr nevedel a tiez blby 2x neni

Laughing Laughing Laughing oki, nehaj to us tak, xixi. Wink Cool
Návrat hore
igor vitovič
Tlčhuba

Založený: 25 Nov 2006

PríspevokZaslal: Ne Feb 11, 2007 2:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

chcem vediet naco su "uzivatelske skupiny" ked niesme nijak deleny. neviem ci je to vobec potrebne.
Anton Kohutovič
Tlčhuba

Založený: 18 Okt 2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 20, 2007 10:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Hlasujem za moderatorov tem.
http://tsc.sk
http://forum.tsc.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
miso
Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 20, 2007 10:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom

hmm...moderator by sa sem fakt zisiel (ak sa nemylim,zatial tu makaju len Navi a Banana)
Marián Baran
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 20, 2007 10:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Len ich je traba rozumne vybrat. Niektorych ludi si ako moderatorov radsej ani nechcem predstavit.

Stettner: Zle na to ides. Po vzore Igora treba do regrutov dat temu s nazvom Moderator - ANO/NIE s hlasovanim ze Ano chcem; Ano ale budem nim ja; Ano ale len s dredami; Ano ale len s dredami a v kozenej brni; Nie - nezakliknutelne.
Anton Kohutovič
Tlčhuba

Založený: 18 Okt 2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 20, 2007 11:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Majlo napísal:
Nie - nezakliknutelne.
Sa mi paci.
Ten chat bymozno naozaj mohol znizit pocet prispevkov bez myslienky. Idealne keby kazdy okruj ako Zbrane, zbroje mal svojich moderatorov a kazdy by si mohol este sam trosku moderovcat svoju temu. Viem ze toto je opensource forum, tazke neviem ake vsetky moznosti poskytuje. Ale nieco podobne asi ma.
Inak potom by sa dalo este viac strukturovat. Nie asi sice uplne podla vzoru lh.cz, ale mozno podobne.
http://tsc.sk
http://forum.tsc.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Daniel Holeček - Triarius
Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 20, 2007 11:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom

tiez som za moderatorov a nad tou moznostou chatu som tiez uz uvazoval, na inych strankach je...mne by sa nahodou delenie na viacero podstekcii po vzore lh.cz docela pozdavalo - je potom jednoduchsie obmedzovat multitemy typu zbroje v staroveku + stredoveku + 30rocnej vojne atd...

www.kompania.sk
Návrat hore
Ľubo Wassermann
Bežný tlachal

Založený: 07 Dec 2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 20, 2007 12:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ked nam Igor schvali ten chat... Smile

Podla mna to pomoze + da sa aj normalne porozpravat bez zbytocneho spamovania a neustaleho si posielania SS.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Gelbhaar
Bežný tlachal

Založený: 15 Jan 2007

PríspevokZaslal: Ut Mar 20, 2007 2:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

igor vitovič napísal:
...odporucam SPAMetat...

Laughing Laughing Laughing Cool
woden
Tlčhuba

Založený: 24 Máj 2006

PríspevokZaslal: Št Mar 22, 2007 5:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

To s tymi skupinami je dobry napad. Kedysi davno som to aj ivanovi posielal.
Neviem ako je na tom tento redakcny system ale co mam skusenosti tak ked sa clovek prihlasi a daju sa mu prava aj na publikovanie tak by nemal byt problen nahodit tam este verifikaciu adminom. Napr. sa prihlasim ako tostabur a napisem si tam udaje. Je na adminovi ci povie ano toto je clovek od tostaburu. A ked to povie takaktivuje ucet.

Ivan: tymspamom sa da zabranit na phbb fora sa da nainstalovat aj spam filter tusim. Skorej by sa hodilo normalnejsie rozdelenie fora.
Uz len ze tato tema je v sekcii podujatia je divne. Potom by sa mohli na rozne sekcie spravit moderatori a nebolo by to na jednom cloveku. A mazal by sa spam a aj offtopic posty. Nech to ma nejaku uroven. Trojstranova balada na temu ako som sa ozral na akcii nieje zla ked ma svoju temu a nie ked je v skoro kazdej druhej teme o akcii.
Návrat hore
Belička Ivan
Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 23, 2007 10:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom

OK pani dajte to do správ pre FERDIPONDUSA on to ponastavuje
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Slamník Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 3 z 5

Prejdi na: