Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Andrej Kakos - Kakac Tlčhuba

Založený: 31 Júl 2006 Príspevky: 139
|
Zaslal: Ut Sep 09, 2008 10:00 am Predmet: |
|
|
Sorry. Nejak som to zovseobecnil . Myslel som vystupenie kde je podstatna cast zien. |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 144 Bydlisko: "Modrdorf"
|
Zaslal: Ut Sep 09, 2008 10:29 am Predmet: |
|
|
4ngus napísal: |
ehm, dakujem ze ma povazujes za dievca  |
No čo už, medzi nami babami sa stratíš, ked máš dlhé vlasy...
Kakac: díky, báli sme sa jak to dopadne _________________ phalanx distalis digiti minimi pedis sinistri  |
|
Návrat hore |
|
 |
PierLeBreton Bežný tlachal
Založený: 27 Máj 2008 Príspevky: 56 Bydlisko: Bratislava alte Stadt
|
Zaslal: St Sep 10, 2008 10:21 pm Predmet: |
|
|
ha ale coby vobec sa nestratil dominantny samec vzdy vynikne  _________________ Und uns kann die ganze Welt
Verfluchen oder auch loben |
|
Návrat hore |
|
 |
Pan Bunga Regrút
Založený: 16 Sep 2008 Príspevky: 1
|
Zaslal: Ut Sep 16, 2008 5:25 pm Predmet: |
|
|
Marcipán napísal: | Conana som videl v ČR keď sme niekde boli s Durandalom, ale podľa mňa to je bastardenie šermiastva ako takého. Bez urážky. |
Bastardenie šermiastva? To bych neřekl, Conan má se šermem společnou jedinou věc a to jsou ty zbraně, které se tam objevují. Jsou to jen rekvizity, které nám slouží k tomu, aby mohli být zesměšněni všichni ti velcí "hrdinové" a "válečníci", ať už filmoví či knižní. Nic jiného za tím nehledej. Je to mainstream první třídy, to uznávám, ale pokud bude mít Conan spokojené diváky(a ty rozhodně má) tak tady stále bude, s tím nic nenaděláš. |
|
Návrat hore |
|
 |
Ladislav Vyoral Tlčhuba

Založený: 12 Jún 2007 Príspevky: 354 Bydlisko: Malenovice Morava
|
Zaslal: Ut Sep 16, 2008 7:19 pm Predmet: |
|
|
Tak jest,pane Bungo.
I já Vám někdy ten divácký ohlas závidím a to je co říct.  _________________ Jsem jako zrcadlo.
Smějte se a já se budu smát na vás. Mračte se a já se budu mračit též. |
|
Návrat hore |
|
 |
Eva Regrút
Založený: 16 Sep 2008 Príspevky: 1
|
Zaslal: Ut Sep 16, 2008 9:13 pm Predmet: |
|
|
Ó mocný komture..jménem celého Berendalu (a tedy i Conana) Ti děkuji za luxusní kompliment celý "Conan" je totiž o tom, že si pár lidí dokáže udělat srandu sami ze sebe..a to je docela těžké a ne každý to zvládá..já osobně teda moc ne a o to víc se mi Conan líbí.
Kromě toho bych chtěla poděkovat i Argyllu za super organizaci...hezky jste se o nás starali  |
|
Návrat hore |
|
 |
|