Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
malej Bežný tlachal
Založený: 10 Júl 2008 Príspevky: 96 Bydlisko: Třebíč , Münster
|
Zaslal: Ut Júl 15, 2008 10:29 am Predmet: |
|
|
No já jsem členem SHV Lancea. Web je momentálně od minulého týdne v přestavbě respektive se dělá úplně nový . Lidi od nás mají pole působnosti od 2.stol. - 17.stol.. Jinak fungujeme jako jednotka skupinová nebo nadskupinová (lidé z jiných skupin s podobným zaměřením) na různé akce,bitvy apod.. Snažíme se vše předělávat do KM (proto ta přestavba webu). Jinak pořádáme akce čistě bez diváků (jako různé bojovky,workshopy,lovecké kratochvíle,sjezdy,středověké taborové životy a tak. Zkrátka samé super věci ! _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant. |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Ut Júl 15, 2008 10:30 am Predmet: |
|
|
KM = koukatelne minimum, tak? |
|
Návrat hore |
|
 |
malej Bežný tlachal
|
Zaslal: Ut Júl 15, 2008 10:49 am Predmet: |
|
|
Přesně tak ! S tím kolik toho máme jsme si to rozpočítali na 5 budoucích let. Třicitka a česká gotika pro 1450 už je hotová. Další období jsou rozdělané. Tím nechci říci,že by staré kostýmy byly k ničemu jen neodpovídají např.materiálově nebo barevně KM. No a tak je to se vším . Za ty roky jsme potřebovali změnu a to i v přístupu k historiickému vojenství. _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant. |
|
Návrat hore |
|
 |
inovator Regrút
Založený: 12 Máj 2008 Príspevky: 6
|
Zaslal: Ut Júl 15, 2008 3:17 pm Predmet: |
|
|
malej napísal: | No já jsem členem SHV Lancea. Web je momentálně od minulého týdne v přestavbě respektive se dělá úplně nový . Lidi od nás mají pole působnosti od 2.stol. - 17.stol.. Jinak fungujeme jako jednotka skupinová nebo nadskupinová (lidé z jiných skupin s podobným zaměřením) na různé akce,bitvy apod.. Snažíme se vše předělávat do KM (proto ta přestavba webu). Jinak pořádáme akce čistě bez diváků (jako různé bojovky,workshopy,lovecké kratochvíle,sjezdy,středověké taborové životy a tak. Zkrátka samé super věci ! |
to znie zaujimavo. pozeram ze oproti profilu na livinghistory.cz ste to stiahli od dve storocia. http://legioxgpf.livinghistory.cz/web/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=151&sid=fcacf92fda7be3006bf98a3ff47867ad
kolko sa uz tomu venujes? |
|
Návrat hore |
|
 |
malej Bežný tlachal
|
Zaslal: Ut Júl 15, 2008 5:11 pm Predmet: |
|
|
No stáhli jsme to o 6 století . Řecko přestalo být pro nás aktuální už letos. Pokud máš zájem budeme v nejblížší době rozprodávat výstroj a výzbroj. Jinak moje zájmy stále spadají do Řecka,ale skupinové ne. To já jenom aby jsi si to nepletl v profilu mém a skupinovém. Kapiš to?!
Jinak šermu se věnuji 14 let. Z toho historickému vojenství 2 roky. _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant.
Naposledy upravil malej dňa Pi Júl 18, 2008 10:54 am, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: Pi Júl 18, 2008 9:04 am Predmet: |
|
|
malej: Lancknechtov robíme aj my (Žoldnieri). Keď budete pripravovať nejakú lancknechtsko - reislauferskú akciu, tak sa kľudne ozvi aj nám. Nejaké naše fotky a info nájdeš na www.zoldnieri.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
malej Bežný tlachal
|
Zaslal: Pi Júl 18, 2008 10:56 am Predmet: |
|
|
To Jabčo: no tak to je skvělé! Hned si Vás také bookuju! _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant. |
|
Návrat hore |
|
 |
|