Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

O pohlade na divadelnu stranku sermu a veciach podobnych
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Ďalší

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Slamník
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Marián Baran
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
...pokial by tam nemali byť divaci, tak pre koho mam hrať?...

Alfik: Priatelu vsak ty si to vobec nepochopil. Tu ide o predvadzanie duelu. Jedneho konkretneho. Predpokladam ze jeden duel za skupinu by bol tak akurat aby sa tam nemuselo sediet tyzden.

Alfik napísal:
...Takže o čom to bude?

Bude to o tom, ze organizator zostavi odbornu porotu, pred ktorou nic neschovas. Bude uz na nom samotnom, ci zlozenie poroty bude diskutovat z ucastnikmi alebo nie.
Daniel Holeček - Triarius
Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Alfik napísal:
No neviem po sezone sa ludia už sustreduju na prípravu nových duelov a rozmýšlaju nad novinkamy.Podla mna neni dosť rozumne davať take niečo po sezone, skôr pred sezonov, ale ta je zas každý v príprave na vystupenia. A to s tým šermom.Môj nazor, kolko škôl šermu, tolko nazorov.Tam vidim problem v tom, že ludom čo šermuju lichtenaura, sa nebude pačiť šerm školov Peťa Kozu a iných. Takže o čom to bude?

clovece ty len stale pozeras ako to nejde, ale ked sa ti do toho nechce, tak tam nechod, nikto ta nenuti...ano, mas pravdu kolko skor (alebo sermiarov), tolko nazorov...ale moze byt docela zaujimave si porovnat v reale nazory na jednotlive predvedene veci...neviem ako ty, ale ja sa docel rad ucim nove veci...a ked rozmyslas nad novinkami, ktore mozes pouzit? ved tam je skvela prilezitost sa ich dozvediet...

www.kompania.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Marián Baran
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Triarius napísal:
...ale moze byt docela zaujimave si porovnat v reale nazory na jednotlive predvedene veci...

Presne. Mna na tomto fore najviac stve, ze mrte ludi tu keca a keca dokola o roznych veciach (z mnohymi suklasim a z mnohymi nie), ale realne nieco rozobrat sa tu neda. To treba osobne. Diskutovat. Ak je teda zaujem na oboch stranach.
Marián Alfi Cajzel
Tlčhuba

Založený: 12 Aug 2007

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Majlo, prepač ale po sezone hodnotiť niečo s čím sa vystupovalo celu sezonu nema podla mna zmysel.Po sezone maš ten duel tak zafixovaný v pamati, že už nan len zabudnuť a spraviť nový, alebo v nom pokračovať. Ak niečo zmeniš, tak rataj z chybnímy prevedeniami pri používaní.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Andrej Janičina - Jabčo
Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Presne kvôli reakcii akú napísal Alfi som sa pýtal, či je o takú akciu záujem. U Alfiho zrejme nie ale na tom vlastne nie je nič zlé, to je jeho názor a nech si ho pokojne drží. Možno by sme taký nultý ročník mohli urobiť už toto leto niekedy v priebehu sezóny, alebo jej koncom v septembri. Kto máte záujem tak sa mi prosím ozvite cez SS, aby som vedel, či to nakoniec nedopadne ako stretnutie 4 skupín. Inak ani to by mi popravde vôbec nevadilo. Možno by to blo ešte lepšie. Kto vie prijak kritiku, nebojí sa diskutovať a má záujem o spätnú väzbu, tomu to môže pomôcť, kto sa v tom necíti dobre... nuž nie je to predsa nič povinné.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tarkil
Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Alfik napísal:
Majlo, prepač ale po sezone hodnotiť niečo s čím sa vystupovalo celu sezonu nema podla mna zmysel.Po sezone maš ten duel tak zafixovaný v pamati, že už nan len zabudnuť a spraviť nový, alebo v nom pokračovať. Ak niečo zmeniš, tak rataj z chybnímy prevedeniami pri používaní.

Shocked Question Question Question ocom furt tocis, oni o voze ty o koze. Question Laughing
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Jabčo napísal:
Presne kvôli reakcii akú napísal Alfi som sa pýtal, či je o takú akciu záujem. U Alfiho zrejme nie ale na tom vlastne nie je nič zlé, to je jeho názor a nech si ho pokojne drží. Možno by sme taký nultý ročník mohli urobiť už toto leto niekedy v priebehu sezóny, alebo jej koncom v septembri. Kto máte záujem tak sa mi prosím ozvite cez SS, aby som vedel, či to nakoniec nedopadne ako stretnutie 4 skupín. Inak ani to by mi popravde vôbec nevadilo. Možno by to blo ešte lepšie. Kto vie prijak kritiku, nebojí sa diskutovať a má záujem o spätnú väzbu, tomu to môže pomôcť, kto sa v tom necíti dobre... nuž nie je to predsa nič povinné.

uplny suhlas...Trnavski zoldnieri sa samozrejme automaticky hlasia...mam ti to poslat aj cez ss ? Wink

www.kompania.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Marián Baran
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Alfik: Tak tento nazor s tebou nezdielam. To ze si niekto (nemyslim teba) zautomatizuje duel a potom ho robi ake v rytme valcika neznamena, ze tymto neduhom musia nutne trpiet vsetci. A obzvlast na takejto udalosti by si to duelujuci mali ustriehnut. Ak sa chcu teda predviest.
Pavol Uličný
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Prečo po sezóne ......nuz preto lebo pred sezónou je priskoro pre mnohých a veci ešte nemajú dopilované a keď ma byť už nejaka kritika tak určite v rámci sezóny nespravíš ani opravy a ani nové duely

preto po sezóne ked ho človek predvádza la nemôže hovoriť esťe to nemame vychytané bude počuť niećo čo sa dá zlepśť dá sa na tom popracovať prave v príprave do buúcej sezóny

to ma le tak napadlo zopar dovodov prečo po ....
Návrat hore
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

presne to si myslim aj ja Pali..

www.kompania.sk
Návrat hore
Marián Baran
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

All: Inak myslim si, ze nie je vobec ziadny problem spravit duel specialne na tuto prilezitost.
Marián Alfi Cajzel
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Triarius ja sa tiež rad dozvedam nove veci a ak sa mi to osvečí, tak to používam, ale nemam chuť počuvať ako sa niekto hada o tom čo podla neho bolo a čo nie.Pokial sa niekto nepostaví a nepovie, tak ludkovia teraz cez výkend pridte tam a tam a ukažem vam nove veci na čo som prišiel a môžete si to vyskušať aj v praxi, ale nebudete mi do toho nič hovoriť. No musí to byť jedinec a nie cela tlupa s mnohými nazormi a školami. To bude len o hadkach.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Pozri Alfi, ak sa na takom niecom nechces zucastnit, tak sa nezucastni, nemusis nam stale hovorit, aka je to blbost...a myslim, ze sa nechystame hadat o tom, co bolo a nebolo...jednoducho si v klude povieme nazory na nase vystupenia a techniky a vsetko okolo toho...

www.kompania.sk
Návrat hore
Marián Baran
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Alfik: Ale tu vobec nejde o skoly. V prvom rade je dolezite zhodnotit scenicku cast duelu (aspon ja by som si to tak predstavoval). Nie hadky typu "majster A hovori bodajte to takto. Nie nie on bol somar majster B to aspon tvrdi"
Pavol Uličný
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom

to alfik: to je asi nerálne lebo aj v minulosti to bolo trochu tak že čo majster to názor (aj keď sa určite neodlišovali v názoroch na základné princípy šermu v detailoch sa to menilo)

tak aj teraz keď chceš jednu jedinú pravú ...asi treba povedať že nie je ...
ono je to buď od každého trochu alebo niekde uprostred? to zatiaľ netušim.
Návrat hore
Marián Baran
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom

A este cosi. Spolocny pokec nas vsetkych je jedna vec. Zhodnotenie duelov porotou a diskusia hodnotenych s porotou je vec druha. O to by malo ist predovsetkym v oficialnej casti. Fundovany nazor ludi, co maju co do cinenia s vystupovanim ako profesionali.
Marián Alfi Cajzel
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 9:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ok tak nech vam to výde podla vašich predstav.
Návrat hore
Marián Alfi Cajzel
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 10:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Pali suhlasím, pravda musí byť niekde v strede a aj to čo bolo zavrhnute sa používalo.Ale je kopec ludí čo tvrdí že to sa nepoužívalo a to ano.Lenže tam išlo o život a bolo jedno ako sekneš, alebo vykryješ. Dôležite bolo prežiť.
Návrat hore
Marián Baran
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Alfik:
citácia:
...Lenže tam išlo o život a bolo jedno ako sekneš, alebo vykryješ. Dôležite bolo prežiť.

A prave preto, ze islo o zivot si nemyslim, ze bolo jedno ako seknes alebo ci vykryjes Wink.

Ale to sme v tejto teme asi uz hodne OT ze?
Bystrík Holeček
Tlčhuba

Založený: 17 Sep 2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 22, 2008 10:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Alfik napísal:

Alfik, tak s tymto s tebou absollutne nesuhlasim, mame s triariom suboj uz 3 roky a este stale ho menime a vylepsujeme, pridavame a uberame veci... a chybne prevedenia, to urcite nie!!! vsetko je vec treningu, ak to nacvicic poriadne nemas problem s chybami, ak to zbuchas za den riziko je samozrejme onmoho vascie....

www.kompania.sk
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Slamník Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Ďalší
Strana 9 z 11

Prejdi na: