Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: St Máj 12, 2010 1:36 pm Predmet: Kurovice 5.-6. 6. 2010 |
|
|
Zdravím všetkých,
nie som síce organizátor, ale rád by som obrátil Vašu pozornosť na veľmi príjemnú akciu, ktorá sa bude konať na pevnosti Kurovice (na Morave, kúsok za hranicami) v dňoch 5. - 6. 6.
Organizuje to náš kamarát Martin Malina a podľa skúsenosti z minulého ročníka môžem vrelo odporučiť ísť sa tam pozrieť. Olaf myslím niekde komentoval jarnú 30tkovú LH akciu, ktorá sa tam konala a dával k dispozícii aj fotky.
Nie je to žiadna megalomanská akcia pre 10 000 divákov, ale opakujem, veľmi príjemná záležitosť. Účinkujúci sú: Adorea, Přemyslovci, Revertar, Ringen klub Olomouc, Velkomoravané, Žehart, Žoldnieri, Alt Starhemberg Olmütz, Green Regiment, Rabussa. |
|
Návrat hore |
|
 |
Ladislav Vyoral Tlčhuba

Založený: 12 Jún 2007 Príspevky: 354 Bydlisko: Malenovice Morava
|
Zaslal: St Máj 12, 2010 2:17 pm Predmet: |
|
|
Doplnuji,že Rabussa je kapela.  _________________ Jsem jako zrcadlo.
Smějte se a já se budu smát na vás. Mračte se a já se budu mračit též. |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

Založený: 17 Sep 2006 Príspevky: 348 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: St Máj 12, 2010 2:27 pm Predmet: |
|
|
ma to aj nejaku stranku kde by sme sa pripadne dozvedeli viac? _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: St Máj 12, 2010 2:50 pm Predmet: |
|
|
No žial to asi nemá. Ja viem iba o tejto komunikácii na FB http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=124248374252761&ref=mf |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

|
Zaslal: St Máj 12, 2010 10:07 pm Predmet: |
|
|
to jabco: dikes, to som si uz nasiel, ale nejak moc info tam nie je... pripadne este vies dodat nejake infosky - na co je ta akcia zamerana, o co tam ide, je to skor pre fajnsmekrov alebo si tam kazdy nieco najde, bude tam aj nejaky trh s historickymi alebo LH vecami... celkom by to aspon mne osobne pomohlo pri rozhodovani tam ist alebo neist
dik _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: Št Máj 13, 2010 11:02 am Predmet: |
|
|
ak nic nebudem mat tak pridem pozriet. _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
 |
Ladislav Vyoral Tlčhuba

|
Zaslal: Št Máj 13, 2010 9:43 pm Predmet: |
|
|
[quote="Bystrík Holeček"]to jabco: dikes, to som si uz nasiel, ale nejak moc info tam nie je... pripadne este vies dodat nejake infosky - na co je ta akcia zamerana, o co tam ide, je to skor pre fajnsmekrov alebo si tam kazdy nieco najde, bude tam aj nejaky trh s historickymi alebo LH vecami... celkom by to aspon mne osobne pomohlo pri rozhodovani tam ist alebo neist
Ahoj,já mám info od majitele tvrze,že je to akce k příležitosti otevírání tvrze pro veřejnost. _________________ Jsem jako zrcadlo.
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

|
Zaslal: Št Máj 13, 2010 9:51 pm Predmet: |
|
|
[quote="Ladislav Vyoral"] Bystrík Holeček napísal: | to jabco: dikes, to som si uz nasiel, ale nejak moc info tam nie je... pripadne este vies dodat nejake infosky - na co je ta akcia zamerana, o co tam ide, je to skor pre fajnsmekrov alebo si tam kazdy nieco najde, bude tam aj nejaky trh s historickymi alebo LH vecami... celkom by to aspon mne osobne pomohlo pri rozhodovani tam ist alebo neist
Ahoj,já mám info od majitele tvrze,že je to akce k příležitosti otevírání tvrze pro veřejnost. |
Dikes, ale ja som skor mal na mysli, ze co tam budem mat moznost vidiet ci zazit  _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Ladislav Vyoral Tlčhuba

|
Zaslal: Št Máj 13, 2010 10:31 pm Predmet: |
|
|
Večer,až odejdou diváci bys určitě něco zažil.  _________________ Jsem jako zrcadlo.
|
Návrat hore |
|
 |
Jatro Regrút
Založený: 02 Máj 2009 Príspevky: 2 Bydlisko: Olmik, CZE
|
Zaslal: Ne Máj 16, 2010 6:27 pm Predmet: |
|
|
vřele doporučuju, účastnil jsem se tam nějaké akce jednou a stoji to za to! pekné prostředí a super lidi. vesmes všichni stilovkáři paráda super atmoška rad na to zpominam. Doufam že se tam potkame v hojnom počtu a vedení me neodveli na jinou akci
taktež vas zvu na dalsi akci na Moravě na Helfštýně "Festival vojenske historie" pořádaný Adoreou 22.-23.05, měli přijet i Žoldniery ale někdo se jim tam žení takže bohužel _________________ *EAT* *SLEEP* *FENCE* |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

|
Zaslal: Št Jún 03, 2010 1:19 pm Predmet: |
|
|
viete niekto ako to tam vyzera s vodou a pocasim? nie je tam problem so zaplavami a blatom? Chystam sa tam ist, tak potrebujem vediet ci merat taku cestu? dikes _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
Zaslal: Št Jún 03, 2010 1:34 pm Predmet: |
|
|
Morava je udajne kua zaplavena. _________________ Peter - deCarabas - Madlenak |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Regrút
Založený: 03 Jún 2010 Príspevky: 4
|
Zaslal: Št Jún 03, 2010 1:38 pm Predmet: |
|
|
Zaplavy v dané oblasti nejsou. Akce se koná v bývalém hradním příkopě kolem tvrze, ten je, díky propustné navážce a husté trávě, bez bláta. Aktuální informace na www.kurovice.info
Počasí v sobotu a neděli v dané lokalitě: slunečno 21 stupňů. |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Regrút
|
Zaslal: Št Jún 03, 2010 1:39 pm Predmet: |
|
|
deCabanossi nestraš zde návštěvníky  |
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
Zaslal: Št Jún 03, 2010 1:41 pm Predmet: |
|
|
Martin: Len ich netahaj do toho lomu, hehe, to by mohol byt docela dost masaker
A vobec, ako to, ze ja o Kuroviciach nic neviem? Nie ze by som tam siel, aj tak vas nemam rad, ale predsa...  _________________ Peter - deCarabas - Madlenak |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

|
Zaslal: Št Jún 03, 2010 1:44 pm Predmet: |
|
|
to Martin: vdaka za info _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

|
Zaslal: Št Jún 03, 2010 1:47 pm Predmet: |
|
|
este jedna otazka ohladne terenu - beriem so sebou aj cloveka na voziku, budem sa tam (z hladiska terenu) s nim moct pohybovat? _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Regrút
|
Zaslal: Št Jún 03, 2010 1:59 pm Predmet: |
|
|
Na samotné akci není s vozíkem větší problém (travnatý, veskrze pevný terén - rovina), horší to bude se vstupem do tvrze, ta je bohužel na tří patra, všude jsou schody a bariéry.
to deCarabas - o akci jsme se bavili (sice těsně před vypuknutím žůru - tedy...pak to okno chápu)- v lomu se bude koupat - počkej, vyřidíme si to spolu na Svatomartinské huse - doufám |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

|
Zaslal: Št Jún 03, 2010 2:07 pm Predmet: |
|
|
to martin: diekes, ide hlavne o akciu, so vstupom do tvrze si hlavu nelamem:) _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Ladislav Vyoral Tlčhuba

|
|
Návrat hore |
|
 |