Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 5:28 pm Predmet: |
|
|
to je pravda, ja ked si spomenem na moj prvy kostym, tak neviem ...problem je, ze toto su castokrat ludia, ktori tvrdia, ze sermuju uz dlho, maju bohate skusenosti a cerpaju z historickych pramenov (vazne som to na par strankach cital) - a to uz je fakt problem...  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 5:31 pm Predmet: |
|
|
jojo, ta repora musela byt fakt dobra akcia  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Fachman Bežný tlachal
Založený: 10 Júl 2006 Príspevky: 79
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 5:31 pm Predmet: |
|
|
To je pravda,takí sú už vážny problém,ale začiatočníkom treba skôr poradiť a uvieť ich na správnu cestu a nie ich hneď zakopať pod čiernu zem,ale keckařov treba ničiť v tom sme zajedno  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 5:33 pm Predmet: |
|
|
Zaciatocnici nie su problem - len sa musia vediet pytat  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 5:34 pm Predmet: |
|
|
A chciet pocuvat a zabudnut na Aragorna a Legolasa, pripadne Artusa, ci nejakeho noveho hrdinu z radov legionarov, hehe. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 5:36 pm Predmet: |
|
|
 _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 10:00 pm Predmet: |
|
|
Olaff napísal: | A chciet pocuvat a zabudnut na Aragorna a Legolasa, pripadne Artusa, ci nejakeho noveho hrdinu z radov legionarov, hehe. |
nahodou plaste a radialky z Pana prstenov boli nadherne....teda zvysok kostymov tiez nebol skaredy
...mne osobne sa v tomto trochu viac paci fantasyädava viac moznosti)
ale ak uz sermujem,netaham do toho tieto elementy _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 10:03 pm Predmet: |
|
|
videli ste Pá Pařmenú ? brutus   _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 10:16 pm Predmet: |
|
|
Piroha napísal: | videli ste Pá Pařmenú ? brutus   |
mna by skor zaujimalo,kto to nevidel
0
cez vikend bola dobra parodia(aspon to tak na mna posobilo) Kral skorpion. Typek tam schytal z luku do chrbta, potom si vytiahol sip,dokazal napnut svoj silny luk,zabit tym hlavneho zloducha pribehu
a zrazu mu nic nebolo,v pohode presiel k zabradliu a pozdravil svojich novych poddanych (s usmevom na perach)
...to by om sa chcel naucit _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Tulkas Tlčhuba

Založený: 26 Aug 2006 Príspevky: 134 Bydlisko: Samonhakdžratktlaktlal
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 12:11 pm Predmet: |
|
|
to servant: Musis papat veeela midichlorianov, aby si bol silny a svoju kozu dokazal ztvrdit na ocel 24 160..puhou silou mysle..
Alebo si najst nejaku vědmu, ktora ta noc predtym obdari...eee..asi tak nejak:) _________________ Res ad triarios venit! |
|
Návrat hore |
|
 |
Ondrej Klbik Bežný tlachal

Založený: 25 Júl 2006 Príspevky: 15 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 12:23 pm Predmet: |
|
|
tulkas, servant: podla mna tu doslo k serioznemu nedorozumeniu totiz si uvedomte ze dotycneho krala hral chlapec, ktory si necha hovorit The ROCK a kedze tento je neuveritelny aj so svojou neuveritelnou nadludskou silou (...atd. atp.) a pravdepodobne ma kamenom vystlanu vlastnu kozu, tak to co predviedol je uplne bezne
PS.: aj ked svojho casu som uvazoval ze ta prezyvka The Rock hovori aj o kvalite jeho hereckych vykonov  _________________ Myslím, teda som.... myslím? |
|
Návrat hore |
|
 |
Tulkas Tlčhuba

Založený: 26 Aug 2006 Príspevky: 134 Bydlisko: Samonhakdžratktlaktlal
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 12:26 pm Predmet: |
|
|
Ano....anooooo! Chcel by som byt ako on.. mat velke svaly a vysoke celo..ach! Je to bijec k pohledani! _________________ Res ad triarios venit! |
|
Návrat hore |
|
 |
Scar Tlčhuba

Založený: 12 Júl 2006 Príspevky: 144 Bydlisko: Nitrianske kniežatstvo
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 12:47 pm Predmet: |
|
|
Ondráš napísal: | aj ked svojho casu som uvazoval ze ta prezyvka The Rock hovori aj o kvalite jeho hereckych vykonov  |
To si vystihol úplne presne. Raz som o nom počul, že je to nástupca Arnolda Schwarzeneggera a skoro som padol na riť, našťastie mi padla iba sánka. Nehovorím že Arnie je dokonalý herec, ale tie role čo hráva zvláda dosť obstojne. Terminátor alebo poraziteľ predátora by sa určite nenašiel lepší. Tak asi tak. _________________ Gvozd.........................................Aby sme sa rozumeli, nemám nič proti scénickému šermu..  |
|
Návrat hore |
|
 |
Ondrej Klbik Bežný tlachal

Založený: 25 Júl 2006 Príspevky: 15 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 12:52 pm Predmet: |
|
|
Scar napísal: | Ondráš napísal: | aj ked svojho casu som uvazoval ze ta prezyvka The Rock hovori aj o kvalite jeho hereckych vykonov  |
To si vystihol úplne presne. Raz som o nom počul, že je to nástupca Arnolda Schwarzeneggera a skoro som padol na riť, našťastie mi padla iba sánka. Nehovorím že Arnie je dokonalý herec, ale tie role čo hráva zvláda dosť obstojne. Terminátor alebo poraziteľ predátora by sa určite nenašiel lepší. Tak asi tak. |
prepac, ale hovorime obidvaja o tom istom Arnoldovi Schwarzeneggerovi, ktory ma jeden jediny vyraz, ktory sa absolutne nemeni?
nie ze by som ho neuznaval, ale jeho herecke kvalit nie su to podstatne podstatne je ze TO JE BARBAR CONAAAAAAAAAAN  _________________ Myslím, teda som.... myslím? |
|
Návrat hore |
|
 |
Scar Tlčhuba

Založený: 12 Júl 2006 Príspevky: 144 Bydlisko: Nitrianske kniežatstvo
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 1:02 pm Predmet: |
|
|
Lenže ten jeho výraz je dokonale chladný. To nemá nikto, tým je výnimočný. Taká pikoška, že do Terminátora najprv chceli dať Mela Gypsona. Ako herca ho zbožnujem a ako režiséra tiež, ale proste by to nebol on, nepremožitelný chladný stroj z budúcnosti. _________________ Gvozd.........................................Aby sme sa rozumeli, nemám nič proti scénickému šermu..  |
|
Návrat hore |
|
 |
minue Bežný tlachal

Založený: 16 Dec 2006 Príspevky: 84 Bydlisko: SE
|
Zaslal: St Feb 07, 2007 3:30 pm Predmet: |
|
|
Arnie nema chladny vyraz... ma tupy vyraz. ale klobuk dolu kam to az dotiahol. |
|
Návrat hore |
|
 |
Thailandyr Tlčhuba

Založený: 18 Aug 2006 Príspevky: 165 Bydlisko: wild wild west
|
Zaslal: Št Feb 08, 2007 10:35 am Predmet: |
|
|
Rock je ppc...
ma skvele zapasy vo filmoch...ten serm co predvadza je shit,ale je to efektne...
a kuknite si walking tall(kracejici skala),to je pecka ja ho mam rad,ma dobre skusenosti s divadelnymi zapasmi z wrestlingu,a jeho HtH bitky sa mi pacia _________________ Ten co sermuje nieje vzdy sermiar, ale ten co zhadzuje cudzie usilie JE VZDY SVINA...
Najlepsi cas na trening je TERAZ!
A nakoniec moje oblubene: "I just keep getting better!"  |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

Založený: 19 Dec 2006 Príspevky: 44 Bydlisko: SNV
|
Zaslal: Ne Feb 11, 2007 5:14 pm Predmet: |
|
|
inac to video mi pripomina polske ekšn tam som sa tiez za hlavu chytal _________________ mam rad ..... sa mam rad  |
|
Návrat hore |
|
 |
Dano Bežný tlachal
Založený: 16 Jan 2007 Príspevky: 57 Bydlisko: Czeklész
|
Zaslal: St Feb 14, 2007 1:53 pm Predmet: |
|
|
chcem byt ako the rock (mat taku vedmu)  |
|