Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Bystrík Holeček Tlčhuba
Založený: 17 Sep 2006 Príspevky: 348 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ne Okt 31, 2010 10:57 am Predmet: |
|
|
ano ano, zial aj takto vnimali niektori nasi spoluobcania festival v trnave, len je skoda ze toto bol asi jediny pofestivalovy clanok... _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
|
deCarabas Tlčhuba
Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
Zaslal: Ne Okt 31, 2010 11:51 am Predmet: |
|
|
bystrik: no, popravde mi to pride, ako keby chcel naplut na Matovica, ale nemal na to dost materialu, tak tam napchal akoze pohorsujucu informaciu o tom, ze sa niekto ohradil proti sraniu psa do travy... Dokopy to totiz nema nijaku navaznost.
Takito "kritici" sa v karovanych oblekoch prechadzali pred rokmi po korze s klobukmi na hlave a tahali deti za usi, ze chodili po nespravnej strane chodnika, pche. Novinar... _________________ Peter - deCarabas - Madlenak |
|
Návrat hore |
|
|
Milan Kertész Tlčhuba
Založený: 19 Apr 2008 Príspevky: 138 Bydlisko: Hlohovec, Bratislava
|
Zaslal: Ne Okt 31, 2010 12:27 pm Predmet: |
|
|
Mne sa páčilo, ako sa tam oháňal pojmom "študovaný blbec", a pritom každého kostýmovaného človeka strážiaceho pásku považuje za rytiera...
A jak sa rozčuľoval nad tým, že ten chlapík nemal strpenie 10 minút. Keby sa tak polka Trnavy rozhodla sa tam na 10 minút zastaviť so svojím psom a naložiť tam na trávnik... Veď keď jeden môže, tak prečo nie druhý ?
Milujem podobných kaviarenských teoretikov. Ale aspoň je to v tej správnej rubrike. |
|
Návrat hore |
|
|
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba
Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ne Okt 31, 2010 12:41 pm Predmet: |
|
|
Varpulis napísal: | Mne sa páčilo, ako sa tam oháňal pojmom "študovaný blbec", a pritom každého kostýmovaného človeka strážiaceho pásku považuje za rytiera...
|
no, mna tam jeden panko, s ktorym sme mali problem na parkovisku, povazoval za sasa, moj ubohy lovecky kostym utrpel moralnu ujmu...
...ale holt co uz, aj s takymito ludmi sa musime stretavat...a sranda je, ze ten chalan ani nebol v kostyme, bol z SBS _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
|
Milan Kertész Tlčhuba
Založený: 19 Apr 2008 Príspevky: 138 Bydlisko: Hlohovec, Bratislava
|
Zaslal: Ne Okt 31, 2010 12:46 pm Predmet: |
|
|
Daniel Holeček - Triarius napísal: | ...a sranda je, ze ten chalan ani nebol v kostyme, bol z SBS... |
|
|
Návrat hore |
|
|
Rado Striha - Banán Mladší údržbár
Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 75 Bydlisko: Banská Bystrica
|
|
Návrat hore |
|
|
Tomáš Mrázek Tlčhuba
Založený: 01 Mar 2009 Príspevky: 197 Bydlisko: Žilina/Košice
|
|
Návrat hore |
|
|
Ján Onofrej Bežný tlachal
Založený: 04 Máj 2010 Príspevky: 18
|
Zaslal: Po Nov 01, 2010 9:18 am Predmet: |
|
|
Tomáš Dorlas Mrázek napísal: | chudák chalan... |
súhlasím... ale na rozdiel od ostatných vecí, ktoré som na túto tému videl, toto ho mohlo aj baviť .... ja viem, že je asi dosť iná mentalita, ale "hra" na bojovníka je zakorenená asi v každej |
|
Návrat hore |
|
|
deCarabas Tlčhuba
Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
Zaslal: Po Nov 01, 2010 9:56 am Predmet: |
|
|
A hlavne v afrike _________________ Peter - deCarabas - Madlenak |
|
Návrat hore |
|
|
PierLeBreton Bežný tlachal
Založený: 27 Máj 2008 Príspevky: 56 Bydlisko: Bratislava alte Stadt
|
Zaslal: Ut Nov 02, 2010 1:56 pm Predmet: |
|
|
lol tak sice neviem kotry stastlivec to tej dame vysvetlil,avsak vobec netusim s cim mala problem ano mohol pouzit miesto zcasti vulgarneho vyrazu h.vno radsej oznacenie exkrement ale taketo delanie z komara somara a sekundarne politizovanie temi je naozaj uz uplne smiesne... vzdy ma pobavia takyto dotknuty psickary, pokial by som ja mal na starosti udrzbu arealu tiez by mi vadilo keby tam niekto pobehoval so psom ktory tam de vykonavat potrebu.... _________________ Und uns kann die ganze Welt
Verfluchen oder auch loben |
|
Návrat hore |
|
|
Martin Tibenský Tlčhuba
Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 137 Bydlisko: TA
|
Zaslal: St Nov 10, 2010 10:01 am Predmet: Swordfish |
|
|
V dňoch 5. - 7. novembra sa konalo v Švédskom Gothenbergu veľké stretnutie priaznivcov Európskych bojových umení Swordfish (http://www.ghfs.se/Default.aspx?alias=www.ghfs.se/swordfish). Slovákov na tomto podujatí zastupovali hneď dve skupiny Bratislavský šermiarsky spolok (www.fecht-kunst.eu) a Trnavský šermiarsky cech (Gesellschaft Lichtenawers) (www.tsc.sk) a to nielen ako frekventanti rôznych kurzov ale predovšetkým ako aktívny inštruktori dovedna štyroch 3,5 hodinových seminárov. Myslím, že obidve skupiny odchádzali do Švédska s veľkými ambíciami, ktoré sa v podstate naplnili. Matt Galas, považovaný za otca aliancie západných bojových umení vyhlásil tento ročník za ročník Slovákov! A sami sme zistili, že patríme rozhodne k svetovej špičke. Podrobnejšie správy pravdepodobne nájdete na stránkach uvedených skupín. _________________ Keby si mlčal bol by si filozofom, keďže si prehovoril stal si sa volom.
www.tsc.sk |
|
Návrat hore |
|
|
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba
Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: St Nov 10, 2010 10:42 am Predmet: |
|
|
Teraz Vám normálne závidím, že nám čas nedovolil ísť s Vami. Muselo to byť super. Ale možno budúci rok. Boli tam aj Poliaci? Bol aj turnaj? |
|
Návrat hore |
|
|
Ladislav Vyoral Tlčhuba
Založený: 12 Jún 2007 Príspevky: 354 Bydlisko: Malenovice Morava
|
Zaslal: St Nov 10, 2010 6:24 pm Predmet: |
|
|
Gratuluji a moc Vám to přeji. _________________ Jsem jako zrcadlo.
Smějte se a já se budu smát na vás. Mračte se a já se budu mračit též. |
|
Návrat hore |
|
|
Martin Tibenský Tlčhuba
Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 137 Bydlisko: TA
|
Zaslal: St Nov 10, 2010 10:52 pm Predmet: |
|
|
to Jabčo: fakt škoda že ste neboli, mohlo to byť zaujímavé trio a keby ste dali nejaký Fabrisovský seminár tak by to bolo parádne. Turnaj bol. My sme sa kvôli zraneniam tentokrát nezúčastnili. Maťo a Lukáš však fechtovali. Poliaci neprišli aj keď pôvodne mali prísť. _________________ Keby si mlčal bol by si filozofom, keďže si prehovoril stal si sa volom.
www.tsc.sk |
|
Návrat hore |
|
|
wassil Bežný tlachal
Založený: 25 Máj 2009 Príspevky: 28 Bydlisko: NR
|
Zaslal: St Nov 10, 2010 10:53 pm Predmet: |
|
|
gratulujem a tesim sa na report |
|
Návrat hore |
|
|
Bystrík Holeček Tlčhuba
Založený: 17 Sep 2006 Príspevky: 348 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: St Nov 10, 2010 11:48 pm Predmet: |
|
|
GRATULUJEM Vám chalani strašne moc a teším sa s Vami ! _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
|
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba
Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: Št Nov 11, 2010 8:53 am Predmet: |
|
|
Martin: No nabudúce si to musíme zariadiť, aby sa to dalo. Ale tiež gratulujem a ďakujem za reprezentáciu Slovenského šermu!
A ako dopadli chalani v tom fechtovaní? Lebo mám pocit, že naši zahraniční kolegovia berú tie turnaje tak viacej "light" a som zvedavý ako reagovali a fungovali na tvrdší kontakt. |
|
Návrat hore |
|
|
Martin Fabian Tlčhuba
Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 242 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: Pi Nov 12, 2010 5:46 pm Predmet: |
|
|
Andrej Janičina - Jabčo napísal: | Martin: No nabudúce si to musíme zariadiť, aby sa to dalo. Ale tiež gratulujem a ďakujem za reprezentáciu Slovenského šermu!
A ako dopadli chalani v tom fechtovaní? Lebo mám pocit, že naši zahraniční kolegovia berú tie turnaje tak viacej "light" a som zvedavý ako reagovali a fungovali na tvrdší kontakt. |
Cau, az tak light to nebolo. Turnaj bol v pohode, kvalita variovala od cloveka k cloveku, ale aj podla ohlasov participantov sa voci minulym rocnikom pritvrdilo. Pouzivali sa kratke Chodkiewiczovky (meter? meter desat?) a Albion Meyer (trochu lepsie).
Lukasov super nastup zastavilo zranenie prsta (schytal to cez nechranenu cast rukavice) a mna vyradili rozhodcovia v semifinale. Budiz.
Mali sme (rozpravam o vsetkych SK zucastnenych) velmi dobre referencie na seminare. Akurat, nie sme zvyknuti na taky silny ubytok cviciach pocas workshoppu:)
Vacsi report prinesieme na nasom blogu coskoro. _________________ http://sermiari.sk
Rozširujme šerm!
Nájdite nás na facebooku |
|
Návrat hore |
|
|
Anton Kohutovič Tlčhuba
Založený: 18 Okt 2006 Príspevky: 375 Bydlisko: Trnava
|
|
Návrat hore |
|