Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: St Aug 26, 2009 7:01 am Predmet: |
|
|
http://foto.burgundy.cz/Zbiroh_2009/album/index.html
Bitva pod Zbirohem v CR postavena na svabske vojny... Galerii z tejto akcie je viac, ale myslim si, ze aj tato jedna staci, aby bolo vsetkym jasne, ze akcia respektujuca realne vojenske taktiky a navyse na velmi dobrej kostymovej urovni sa da spachat aj inde ako v Nemecku ci Svedsku...
Snad tieto foto nakopnu vsetkych slovenskych mecikarov v jazdeckych zbrojach a kruzkovych kuklach, s nenahraditelnymi plechovymi stitmi a mecmi ci sekerkami...  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
|
Návrat hore |
|
 |
Ladislav Vyoral Tlčhuba

Založený: 12 Jún 2007 Príspevky: 354 Bydlisko: Malenovice Morava
|
Zaslal: Pi Okt 02, 2009 7:32 pm Predmet: |
|
|
Fuj. To na mne neplatí. _________________ Jsem jako zrcadlo.
Smějte se a já se budu smát na vás. Mračte se a já se budu mračit též. |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

|
Zaslal: So Okt 03, 2009 4:48 pm Predmet: |
|
|
ved preto je to v slamniku medzi slamou  |
|
Návrat hore |
|
 |
Dávid Pollux Gregora Tlčhuba

Založený: 10 Aug 2009 Príspevky: 101 Bydlisko: Topoľčany
|
Zaslal: So Okt 03, 2009 8:40 pm Predmet: |
|
|
Možno keby sme ich vyprali....
Takže Obama je fanúšik HŠ?  |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Xaron Mojžiš Bežný tlachal

Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 89 Bydlisko: Chateau de beckov
|
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Kostolný Tlčhuba
Založený: 21 Okt 2008 Príspevky: 611 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: Ne Okt 04, 2009 9:50 pm Predmet: |
|
|
Kuno-san, súhlasím.
Ani mne sa nepáči niekoho nazývať že "údenáč", "japončík" "orientálec" že žltý, čierny, pepitový.... a inak.... už to tu raz bolo, deliť ľudí podľa toho, či je niekto blonďák má modré oči....
Je to vizitka toho, kto to tak napíše ..... a je úplne jedno, či je to v Slamníku, alebo v hociakej inej téme..
Akurát dnes som sa vrátil z Mníchova zo seminára, ktorý usporiadali Nemci, viedol ho Japonec, žijúci v Kanade a boli sme tam z viacerých štátov z EÚ, zo "starých" aj z tých "nových"... Cvičili tam aj ľudia nie európskeho pôvodu, boli síce tmavší, ale výborne som si s jedným euroafrikáncom/černochom zacvičil, pokecal, dokonca po nemecky, príma maník,
a kľudne toto zmažte.....  _________________ Pozorovateľ |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Feb 01, 2010 11:47 am Predmet: |
|
|
V utorok o 21:45 na CT2 pojde dokumentarny film Zahrajem si na vojaky, je to o reenactmente vseobecne. |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Fabian Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 242 Bydlisko: bratislava
|
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

|
Zaslal: Št Mar 18, 2010 8:20 am Predmet: |
|
|
a máme ťa
.........
inač neviem čo je na tom čudne žeby tie športové čepele na zbraniach??? 
Naposledy upravil Pavol Uličný dňa Št Mar 18, 2010 1:14 pm, celkom upravené 5 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006 Príspevky: 236 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: Št Mar 18, 2010 9:40 am Predmet: |
|
|
tak toto je neskutocne. humus. hanbit sa mozu. nevolal by som ich nikdy nikam na akciu.... _________________ "Jaduru arik kek onak" |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Hlinka Regrút
Založený: 18 Mar 2010 Príspevky: 2
|
Zaslal: Št Mar 18, 2010 11:58 am Predmet: |
|
|
na scene je nova skupina SHŠ POSPOLITOSŤ? |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Hlinka Regrút
Založený: 18 Mar 2010 Príspevky: 2
|
|
Návrat hore |
|
 |
Ladislav Vyoral Tlčhuba

Založený: 12 Jún 2007 Príspevky: 354 Bydlisko: Malenovice Morava
|
Zaslal: Št Mar 18, 2010 2:21 pm Predmet: |
|
|
Náhodou,mají hezké uniformy.  _________________ Jsem jako zrcadlo.
Smějte se a já se budu smát na vás. Mračte se a já se budu mračit též. |
|
Návrat hore |
|
 |
Ivan Krajčovic Bežný tlachal
Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 90
|
Zaslal: Št Mar 18, 2010 6:19 pm Predmet: |
|
|
no to velmi nie je na smiech..
Slovensko mam rad, ale kazdy den tu ma len presviedca, ze je na case odist prec z rodnej.. Jeden ozraty curak nas studentov nazve fetakmi, chlapci z KSS hlasia, ze su tu pre nas aj po rokoch a tieto klerofasisticke kurvy nam pochoduju po uliciach, otvorene sa hlasia k rezimu, ktory poslal vlastnych obcanov na istu smrt a prizeral sa na nechutne rozkradanie ich majetku.. a ked s nimi nesuhlasite, tak vas vyhlasia za sionistu alebo anarchobolsevicku kurvu. Yummy...
A pani sermiari (je to spravny vyraz?) na fotke sa mozu hanbit. _________________ Dokud nebudou uvedomeli, nebudou se bourit, a dokud se nevzbouri, nemohou se stat uvedomelymi. |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Kostolný Tlčhuba
|
Zaslal: Pi Mar 19, 2010 6:56 pm Predmet: |
|
|
"Kostýmová polícia" kde ste ?
Ale inak neviem... a vôbec ma to neprekvapuje a ani sa nedivím, že až teraz, ... aj tu na fóre je pár takých "pospolitostných" príspevkov..  _________________ Pozorovateľ |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Pi Mar 19, 2010 7:49 pm Predmet: |
|
|
Marián, kostýmy sú v pohode, teda aspoň tie historické, len sú nevhodne použité _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Kostolný Tlčhuba
|
Zaslal: Pi Mar 19, 2010 8:52 pm Predmet: |
|
|
No neviem, či "kostýmy" sú v pohode... podľa znaleckého posudku, čo som čítal, "sú to podobné uniformy, ktoré napodobňujú..., avšak líšia sa v..., čím navodzujú"...
ale aj tak pochybujem, že na "kostýmoch" majú použité autentické materiály... inak je to taká "living history" Tiež by ma zaujímalo, aký kostým, čo predstavuje resp. z ktorého obdobia je ten pán v ľavom rade a či má dostatočné "árijský kostým"
inak je to hnus, .... ale zas na druhej strane máme demokraciu... _________________ Pozorovateľ |
|
Návrat hore |
|
 |
erge Regrút
Založený: 20 Mar 2010 Príspevky: 3
|
Zaslal: So Mar 20, 2010 7:47 pm Predmet: |
|
|
1, Je vidno, že tvoje názory sú úplne choré zasiahnuté neviem akými postboľševickými a liberálnymi smermi, ale neriešim ich. Je smutné, že sa na Slovenský štat pozeraš pozeraš takto a nepozeráš sa tak ako sa pozerať treba. Ako každý štát a štátne zriadenie má svoje klady a zápory a preto, to že ja tento štát uznávam v ktorom žili moji praotcovia a žilo sa im dobre uznávam, ako súčasť našej histórie je moja vec a teba do toho nič. To prečo boli židia odvedený do táborov a to či tam išli na istú smrť sú veci, ktoré sú plné polemiky, rovnako to čo mohol s tým Josef Tiso spraviť, ja si myslím že v súčastnej situácii ništ. V každom prípade to bol štát pokojný a na jeho územi nezúrila vojna až do SNP.
To k tým tvojim "múdrym rečiam"
2, Ivana Sýkoru, na koho svadbe som bol poznám už dlhé roky a je to veľmi fajn, priateľský človek ktorý mi vždy pomohol keď som potreboval, poznal som sa s ním než sa začal zapájať do politiky a udržujem s ním dobré vzťahy aj teraz a nijako sa za to nehanbím. Rovnako dobre poznám aj jeho manželku. Otázka prečo na sebe mám kostým je jednoduchá, išiel som z vystúpenia akurát, a zároveň som na kostýme templára nevidel nič zlé čo sa týka chodenia s ním do kostola. To že tam chalani mali uniformy je ich vec. A rovnako kto , kde a prečo si to fotil.
3, Je to môj kostým, ktorý som si vlastnoručne navrhol a vlastnoručne vyrobil, okrem košele nýtovanej, ktorú som len kompletoval, takže ty nemáš žiadne právo vravieť mi kam s ním chodiť môžem a kam nie, aby to bolo pre tvoje svedomie alebo pre svedomie kohokolvek iného politicky či inak mravne- sociálne korektné.
4. Skupina sa volá Draco Flameus a nie som člen nielen tejto skupiny, a nielen jedného klubu vojenskej histórie, takže rovnako nevieš o mne poriadne nič.
5, ten kostým je na Arménskeho turkopoliera v službách templárov, títo arménci podľa štúdií sú z veľkej časti zasiahnutí "árijcami" , myslím tých , ktorý napríklad na nejaký čas sa usadili v Indii. Takže vidím, že tvoje znalosti histórie v tejto oblasti sú rovnako chabé. |
|
Návrat hore |
|
 |
|