Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Valter Pajer - Gawain Tlčhuba

Založený: 05 Apr 2007 Príspevky: 211 Bydlisko: Tam medzi BA a PK
|
Zaslal: Po Sep 07, 2009 10:12 pm Predmet: |
|
|
Tak jej o tulci nic nevrav a prid na turnaj, rad ta spoznam a dobre si zastrielas, verim ze tak ako este nikdy. Luky od Vladka poznam, tak ako jeho samotneho. Ak mas na neho kontakt, tak zavolej aj jeho.
Tvoja kategoria bude TL (tradicny luk). Potvrd tvoju ucast na vinedi@post.sk
|
 |

|
|
Návrat hore |
|
 |
Staso Regrút
Založený: 09 Jún 2008 Príspevky: 1
|
Zaslal: St Sep 09, 2009 1:58 pm Predmet: skvele dispcipliny |
|
|
Wow to je ale pekna divocina tie discipliny Najviac sa ma prekvapil Agincourt Strielat na vzdialenost 100m na povel, to uz je teda sila. Vsak na 100m ani nevidim nie este aby som strielal .
V kazdom pripade vazne zvazujem ze by som radsiel siel sem ako na majstrovstva SR v terennej lukostrelbe, toto vyzera byt vacsia zabava  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Sep 09, 2009 3:22 pm Predmet: |
|
|
Ten agincourt je super, tych 100m je do svahu, takze sa tato vzdialenost vzdusnou ciarou moze o par metrou skratit a mozmo tu vzdialenost celkovo trochu skratime. Ale inak bude paradna zabava. V soboru vecer by sme eventualne dali aj ohnovu show, ale o tom rozhoduje Anihel. A mozno aj brusne tance. _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Anihel Regrút
Založený: 05 Sep 2009 Príspevky: 4 Bydlisko: Sak petrzka nee
|
Zaslal: St Sep 09, 2009 5:21 pm Predmet: |
|
|
Ohnova sou bude, aj keby sa mala len improvizovat!  _________________ Zrusme sacky.. Slobodu gumenim medvedikom! |
|
Návrat hore |
|
 |
BcLk Bežný tlachal
Založený: 08 Aug 2009 Príspevky: 50
|
Zaslal: St Sep 09, 2009 6:52 pm Predmet: |
|
|
vsak ale to bude nahodou velmi dobra kategoria Agincourt....natu sa rad pozrem.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Kostolný Tlčhuba
Založený: 21 Okt 2008 Príspevky: 611 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: St Sep 09, 2009 9:01 pm Predmet: |
|
|
Gawain, ďakujem za pozvanie, ale pre mňa ten termín je stráááášne ďaleko... Ja neviem, čo budem robiť zajtra a nie, čo budem robiť o mesiac... _________________ Pozorovateľ |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Sep 09, 2009 9:46 pm Predmet: |
|
|
Pripominam to prihlasenie hlavne kvoli zabezpeceniu obeda. Tak ked budes vediet co bude zajtra a budes chcet prijst, tak sa prihlas vsas. _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Roman Popik Bežný tlachal

Založený: 13 Okt 2008 Príspevky: 62
|
Zaslal: Ne Sep 13, 2009 9:26 am Predmet: holy luk |
|
|
nespecializujem sa na strelbu holym lukom, ale v tomto videu: http://www.youtube.com/watch?v=Rr1gWsb6uLU
pri strelbe lukom pouzivaju zakladku, aj opierku, bez toho si myslim ze sa to ani poriadne neda, lebo luk sa drzi za madlo, a tak by dochadzalo k poskodzovaniu sipu, aspon co sa tyka klasickych olympiskych lukov, ktore maju madla aj z lahkych kovov...
tak ako to je?
inac na aku vzdialenost strielate? |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Kostolný Tlčhuba
Založený: 21 Okt 2008 Príspevky: 611 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: Ne Sep 13, 2009 11:18 am Predmet: |
|
|
V lukostrelbe, podobne ako v iných športoch máš x rôznych kategórií, rozdelených podľa luku /klasický, olympijský, kladkový../ podľa spôsobu strelby napr. 3D, klasická strelba na terč na určené vzdialenosti a počet šípov, potom je tu "historická",klasická strelba z luku aj pri jazde na koni....
ja osobne strieľam cca od 5 m od terča až po 50-60 m, podľa toho ako ďaleko sa mi chce chodiť pre šípy .. ale väčšinou na 15-25 m
Robin Hood, tiež nemal madlo, ani mieridlá a strielal
nielen madlá, ale aj šípy dnes sú z ľtých ľahkých kovov ako aj z iných kozmických materiálov... _________________ Pozorovateľ |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ne Sep 13, 2009 11:56 am Predmet: |
|
|
ja viem, pytam sa preto lebo tam maju kategoriu kde mozem strielat z klasickeho olympiskeho luku, ale bez zaklapky, v inych sutaziach som si vsimol ze vsade pri strelbe v kategorii holy luk pri olympiskych lukoch to pouzivaju tak preto sa pytam. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ne Sep 13, 2009 8:11 pm Predmet: |
|
|
Ak mas na mysly toto, tak to este mozes mat
takuto uz nie
Toto je holy luk (olympijsky
|
 |

|
Zaslal: Ne Sep 13, 2009 10:19 pm Predmet: |
|
|
jj toto prve som mal na mysli, a opierka? ta "sruba" z druhej strany co ide do toho otvora kde je ta zakladka, v tom videju to maju tiez. a na aku zdialenost sa striela? |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Sep 14, 2009 7:54 am Predmet: |
|
|
Pozri si propozicie www.vinedi.sk tam su vsetky disciplyny rozpisane. _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Sep 14, 2009 12:34 pm Predmet: |
|
|
ok dik, tak keby som nahodou sa rozhodol prist, tak tu opierku budem moct mat? (http://www.lukostrelba.sk/luko/components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/Opierka_CARTEL_49627ae43136e_150x150.jpg)
sluzi len na opretie sipu v tej umelej zakladke aby som si ju hned na zaciatku neodstrelil... (na stranke neni spomenuta) |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Sep 14, 2009 12:58 pm Predmet: |
|
|
S tym sroubom strielat nemozes, plastovu zakladku ano. Bol by potom problem u ostatnych strelcov s tym co ano a co nie.
|
 |

|
Zaslal: Po Sep 14, 2009 2:20 pm Predmet: |
|
|
skoda, ale sak chode podla oficialnych stanov slovenskeho lukostreleckeho zvezu, a kategorie holy luk definovany ako "barebow" , http://www.archerysvk.sk/ v info
kladkove luky si myslim ze je nespravodlive davat do jednej kategorie s reflexnymi. |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: Po Sep 14, 2009 3:50 pm Predmet: |
|
|
co tolko placete. nech je len jedna kategoria. a ty co vedia strielat vystrelia aj z luku spraveneho z lyzi  _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Sep 14, 2009 4:36 pm Predmet: |
|
|
Dufam, ze sa tam ukazu aj Vargari  _________________
 |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Sep 14, 2009 5:50 pm Predmet: |
|
|
ved to ze tu staru lizu nemam, a pridem tam ako lama s obycajnym reflexnym lukom, a k strelbe ma ani nepustia... |
|
Návrat hore |
|
 |
|