Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Po Jún 30, 2008 1:12 pm Predmet: |
|
|
hm to bol trošku neštastne zvolený termín keď Napoleonovci dobíjali Bratislavu s veľmi kvalitnou propagáciou ktorá bola citiť z celeho mesta.
Festival v Stupave bol veľmi milý a komorná atmosféra jednotlivých táborov, bola netradičným poňatím .... na jednej strane veľmi pekne na druhej to skresľovalo reálny počet účastníkov festivalu.
Najviac Super bol tieň parku. Nad hlavami návštevníkov.... obyčajne sú všetci spalení ale teraz to bolo super. |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
|
Návrat hore |
|
 |
... Tlčhuba
Založený: 12 Nov 2006 Príspevky: 111
|
Zaslal: Po Jún 30, 2008 4:43 pm Predmet: |
|
|
A teraz bude bohova jeba  |
|
Návrat hore |
|
 |
Monika Šedíková Bežný tlachal
Založený: 26 Máj 2008 Príspevky: 32
|
Zaslal: Po Jún 30, 2008 7:31 pm Predmet: takze |
|
|
ahoj
festival sa mi velmi pacil,aj ked som nestihala uplne vsetky vstupenia.mim ma nesklamal,bola som velmi stastna ,ze ho ursus pozval,tak isto i jeho vystupenie o drevennych rytieroch nemalo chybu a tak isto som rda ze sa tobila zonglerska solka.
baj ocko som zahliadla kusok vystupenia o upiroch,ktore tiez musim pochvalit,bolo naozaj velmi vtipne a pekne zvladnute.
v sobotu co som stihla ohnovku,to som aj hanke pochvalila,vargaracky nesklamali,samozrejme aj ostatny boli dobry,no na ne som nuz nejako zvyknuta.
ostatne vystupka,ktore som mala sancu vidiet boli tiez dobre.
tolko odomna.mne sa pacilo. |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Kakos - Kakac Tlčhuba

Založený: 31 Júl 2006 Príspevky: 139
|
Zaslal: Po Jún 30, 2008 10:02 pm Predmet: |
|
|
Ahojte vospolok.
Menom SHS Ursus zo Stupavy by som velmi rad podakoval vsetkym ucinkujucim. Boli ste vsetci perfektni. Dakujeme sermiarskym skupinam Aramis, Adorea, Argyll, Arwen, Banderium, Corvus Arma, Ctibor, Et Cetera, Vargar a Zoldnieri za vyborne vykony nie len na 'javisku' ale aj v taboroch, dakujeme vam za vase nasadenie pri vytvarani atmosfery festivalu. Specialne chcem podakovat mimovi Mirovi Kasprzykovi a jeho kolegom zo skoly pantomimy, boli ste perfektni, Dakujem aj tanecnikom a tanecniciam z Galthilionu a Eliah a Brusnym tanecniciam, gitaristom z N.G.D, hudobnikom z Druziny, Vrbovskych vrb, Arcusu a Roc'hannu. Slovom boli ste vsetci skveli a je to najma vasou zasluhou ze festival dopadol dobre.
Co sa tyka takeho kratkeho zhrnutia z pohladu organizatora, system ktory sme zvolili ukazal svoje silne aj slabe stranky. Zvolili sme ho preto ze sme chceli skusit nieco ine ako standardny festival s jednym podiom. Rovnako sme chceli aj vyuzit na maximum potencial nadherneho zamockeho parku. Mame uz nejake napady ako tento system festivalu modifikovat aby bol este lepsi a zaujimavejsi. V organizacii boli iste chybicky, vieme o nich a urcite ich odstranime. Samozrejme privitame postrehy a rady od vas divakov a ucinkujucich. Napriek niekolkym chybam a problemikom si myslim ze festival dopadol dobre. Dufam ze sa vam divakom a ucinkujucim u nas pacilo a aj napriek mensiemu poctu divakov ste si to u nas uzili.
Za skupinu Ursus zo stupavy
Andrej Kakos, Kakac
Naposledy upravil Andrej Kakos - Kakac dňa St Júl 02, 2008 9:54 am, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
inovator Regrút
Založený: 12 Máj 2008 Príspevky: 6
|
Zaslal: Po Jún 30, 2008 11:43 pm Predmet: |
|
|
V mestskom parku tusim nikto este takyto festak spravit neskusal, takze treba ursusakov pochvalit za odvahu pokryt tak velky priestor. Ja by som este odporucil naangazovat viac stankarov remeselnikov, ktory by mohli pomoct zaplnit tie velke plochy a zintenzivnit komunikaciu o akcii. NA to kolko dalsich kult. akcii sa v BA regione v ten vikend konalo vsak prisla celkom slusna navsteva (tipujem spolu tak 2500 dusi?)
A myslim ze aj pre stalych obyvatelov kastiela to bola celkom prijemna zmena programu, mozno aj jedina za rok, sudiac aspon podla toho, akymi vdacnymi divakmi boli. |
|
Návrat hore |
|
 |
Ciri Bežný tlachal

Založený: 13 Aug 2007 Príspevky: 31 Bydlisko: BA
|
Zaslal: Ut Júl 01, 2008 7:52 pm Predmet: |
|
|
ja by som chcela tiez pridat svojou troskou;) aj ja dakujem ursusakom za velmi prijemny festival, citila som sa tam super! vystupenia sa mi tiez pacili, hlavne to nove Zoldacke, Adorea (bola to sice klasika, ale velmi kvalitna klasika), aj Ctiboraci. Mnohe skupiny som vsak nestihla, takze bohuzial. a este sa chcem podakovat za fajn ohnovku, bubenici boli super, aj divaci, ale hlavne a predovsetkym, sme ju mohli robit na perfektnom mieste, akym je cely ten super park, takze tak;) vela zdaru pri dalsich festivaloch, a verim, ze v buducnosti tuto prijemnu akciu oceni omnoho viac divakov. |
|
Návrat hore |
|
 |
Regis Bežný tlachal

Založený: 29 Sep 2006 Príspevky: 31 Bydlisko: BA - Nove mesto
|
Zaslal: St Júl 02, 2008 8:39 am Predmet: |
|
|
Aj Banderium ďakuje za prijemnú akciu v tieni starých platanov Bolo fajn mám však predsa len jednu pripomienku...To barokové pódium na ktorom sme vystupovali bolo riešené dosť neštastne..Zdalo sa mi že nebolo poriadne označené lebo ludia väčšinou len tak prechádzali okolo a nezastavovali sa, keď bola pauza medzi vystúpeniami tým pádom sme mali hodne málo divákov a málo kto nás vzhliadol, no ale nevadí. Celkovo hodnotím akciu pozitívne |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Baran Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 226
|
Zaslal: St Júl 02, 2008 8:43 am Predmet: |
|
|
Som rad, ze som sa mohol zucastnit tejto super akcie. Preto velka vdaka vsetkym organizatorom. Velmi ma mrzi, ze som nevidel vsetky vystupenia, ale vacsinu toho co som videl bolo skvele.
Este raz dik organizatorom. _________________ Under Jolly Roger |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: St Júl 02, 2008 3:10 pm Predmet: |
|
|
Tak teda jeden príspevok aj za mňa. Hoci sme v nedeľu večer odpadávali od únavy, tak sme si to ako účinkujúci dobre užili. Rozhodne príjemný víkend.
Čo sa týka programu, tak Vargaská Sága sa mi páčila a na ich Pirátov sa môžem pozerať stále dokolečka a vždy ma to bude baviť - je to fakt fasa. Škoda, že som nevidel Pirátov od Aramisu, ale žiaľ vždy keď ich hrali, tak my sme práve začínali vystúpenie. Adorea bola štandardne veľmi dobrá (až to znie divne - štandardne veľmi dobrá, že?) Arwen som nevidel a mrzí ma že som nevidel šermovať ani Bandérium, lebo ich som snáď ešte nevidel vôbec. No a aby som bol objektívny tak nemenovaná kapela, o ktorej bola debata v inej téme, podala lepší výkon, než na Červenom Kameni v máji. No a Miro Kasprýk bol samozrejme parádny.
Idea samotného festivalu - viac pódií s paralelným programom v rôznych zákutiach parku - je určite zaujímavá a originálna. Zvládnuť niečo také chce od organizátora určite obrovské úsilie. Takže držím Stupavčanom palce aj do budúcich ročníkov. Z tejto akcie môže byť pre šermiarov veľmi príjemná tradícia neďaleko Bratislavy. Konečne sa niečo deje aj na Záhorí.  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št Júl 03, 2008 3:22 pm Predmet: |
|
|
Dakujeme vsetkym za priaznive ohlasy.
Pre zaujemcov, foto z prveho dna festivalu najdete na adrese:
http://galeria.shs-ursus.sk/thumbnails.php?album=14
Fotky z dalsich festivalovych dni budu zverejnene coskoro, ked budu na stranke hodim echo. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
|
Návrat hore |
|
 |
Stanislav Stanley Nagy Bežný tlachal

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 53 Bydlisko: kosice
|
Zaslal: Ut Júl 08, 2008 7:01 pm Predmet: |
|
|
hezkyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!! _________________ HODUJME s KYBLOM ZA SVETOVY MIER !!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Fabian Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 242 Bydlisko: bratislava
|
|
Návrat hore |
|
 |
... Tlčhuba
Založený: 12 Nov 2006 Príspevky: 111
|
Zaslal: Po Júl 14, 2008 6:16 pm Predmet: |
|
|
Maťko..... pozdrav DRAHUUU
Pajádne fotky  |
|
Návrat hore |
|
 |
Lyrka Bežný tlachal

Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 42 Bydlisko: Olomouc
|
Zaslal: Po Júl 14, 2008 7:42 pm Predmet: |
|
|
Jaky si Stanley fajne zakrvavený ...a ja som to nevidela nazivo, sakra  |
|
Návrat hore |
|
 |
Stanislav Stanley Nagy Bežný tlachal

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 53 Bydlisko: kosice
|
Zaslal: Po Júl 14, 2008 7:49 pm Predmet: |
|
|
matko parada !!!!!!  _________________ HODUJME s KYBLOM ZA SVETOVY MIER !!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Kraken Bežný tlachal

Založený: 23 Máj 2007 Príspevky: 20 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Po Aug 04, 2008 3:06 pm Predmet: |
|
|
skor som si pripadal ako na sermiarskom workshope, lebo teda pocet sermiarov prevysoval ludi v hladisku. ale vydarena akcia to bola |
|
Návrat hore |
|
 |
|